Mīlestības horoskops – veiksmīgāko zodiaka zīmju reitings 2019. gadam

12. vietā – SKORPIONS

Šajā gadā jūs iemācīsieties, galvenokārt, iemīlēt pašiem sevi! Un tas, mīļie, ir ļoti svarīgi! Cik var upurēties, cik var skriet un izdabāt otram? Ir laiks padomāt par sevi, tāpēc šis drīzāk būs tas gads, kad piedzīvosiet izrāvienu karjeras jomā!

11. vietā – STRĒLNIEKS

Šis ir tas gads, kad daudzi Strēlnieki piedzīvos smagas šķiršanās, kas patiesībā jau sen bija gaidāmas. Un ar prieku jāatzīst, ka beigās jūs paši priecāsieties, ka no šīm attiecībām esat tikuši vaļā. Ja neveiksies mīlestībā, tad veiksies karjerā, tāpēc koncentrējieties uz savu sapņu piepildīšanu!

10. vietā – ZIVIS

2019. gads būs mīlas jomā ļoti vētrains, tomēr jābūt vērīgiem, jo pārāk liela pretējā dzimuma pārstāvju uzmanība var radīt problēmas. Būs grūti izvairīties no drāmas un intrigām. Ja nedosiet veltas cerības tiem, kas jums nepatīk, bet būsiet tiešāki pret tiem, kas liek sirdij pukstēt straujāk, tad arī nedienu skaits stipri samazināsies.

9. vietā – DVĪŅI

Jums būs apnikusi vientulība, vēlēsieties izveidot stabilas attiecības. Kādam tas izdosies, kādām nāksies smagi nopūlēties. Ies raibi. Vienu brīdi attiecības būs pielīdzināmas ellei, citu – jutīsieties kā septītajās debesīs.

8. vietā – ŪDENSVĪRS

Lielas izredzes iepazīties ar kādu, kas izmainīs jūsu dzīvi! Esiet gatavi visām pārmaiņām, un nebaidieties no jaunu attiecību uzsākšanas! Minstināšanās var atcelt skaistu notikumu potenciālu norisi.

7. vietā – MEŽĀZIS

Arī Mežāžiem veiksies, tomēr viss sāksies tikai tad, kad iemācīsieties novērtēt ne tikai savas spējas strādāt un darīt, bet izjust, ieklausīties un no sirds iemīlēt. Jums jākļūst pašpārliecinātākiem, tad arī vairāk izdosies piesaistīt citus.

6. vietā – JAUNAVA

Arī Jaunavām ir lielas izredzes atrast savu mūža mīlestību, toties attiecībās esošie tās tikai uzlabos, iemantojot visu otrās pusītes uzticību. Biežāk kontaktējieties ar sen nesatiktajām paziņām, un vairāk iepazīstieties ar jauniem cilvēkiem.

Lai lasītu par pārējām zodiaka zīmēm, šķir nākamo lappusi!

Pievienot komentāru