7 lietas, kuras tev noteikti būtu jāzina par burvīgajām Jaunavām

1. Jaunavas ir jūtīgas

Kad runa nonāk līdz viņu jūtām, ir jābūt ļoti uzmanīgiem. Jaunavas vēlas tikt uzklausītas. Viņas vēlas, lai jūs saprastu viņu jūtas!

 

2. Esiet tieši!

Jums labāk būtu pateikt viņām visu ļoti tieši. Un  paskaidrot, ko tieši jūs ar to domājat. Jaunavām nepatīk spēlēt spēlītes. Viņas neslēpj savas emocijas no citiem, ienīst intrigas un manipulācijas. Viņas ir atklātas pašas pret sevi un pieprasa atklātību arī no apkārtējiem.

 

3. Jaunavas mīl kārtību

Kārtība un tīrība Jaunavām ir ļoti svarīga, tāpēc tām jābūt arī jūsu prioritātēm. Ja jūs aiz sevis esat raduši atstāt cūcību, tad jums jābūt gataviem savas otrās pusītes neapmierinātībai. Protams, ka jūs nevarat izpildīt visus Jaunavas absurdos tīrības standartus, taču ir vērts pacensties. Viņa pilnīgi noteikti pamanīs jūsu centienus un novērtēs tos!

 

4. Lutiniet viņas!

Jaunavas pilnīgi noteikti zina, kā sevi palutināt. Tajā pat laikā viņas prot rūpēties arī par citiem, tāpēc tas ir tikai loģiski – ja Jaunava jums pastāvīgi kaut ko dāvina, viņa tādu pašu attieksmi sagaida arī no jums.

 

Lasi vēl: Divi visbīstamākie Zodiaka zīmju pārstāvji, no kuru dusmām tev noteikti vajadzētu uzmanīties!

 

5. Jaunavas prot izmantot savu intuīciju

Jaunavas nav iespējams apmānīt, tāpēc vispareizākā stratēģija saziņā ar viņām – vienmēr teikt patiesību, lai arī cik skarba vai nepatīkama tā būtu. Jaunavas novērtē atklātību. Kad viņas redz, ka esat patiesi ar viņām, Jaunavas jums blakus jutīsies ļoti komfortabli un mierīgi.

 

6. Jaunavas ir darbaholiķes

Jaunavas lepojas ar savu darbu, lai kāds tas arī būtu. Viņas ļoti nopietni attiecas pret savu karjeru un parasti ir ļoti neiecietīgas pret dīkdieņiem un tiem, kas izšķiež savu laiku.

 

7. Jaunavām ir nepieciešama sava telpa

Dažreiz Jaunavas var šķist visnotaļ noslēgtas, taču tas ir tikai tāpēc, ka viņām ir nepieciešama nedaudz lielāka personīgā brīvība, nekā lielākajai daļai citu cilvēku. Dodiet viņām to! Tad, kad viņas būs gatavas izlīst no savas “čaulas”, jūs varēsiet novērtēt viņu draudzību un atvērtību.

 

Pievienot komentāru