7 vērtīgākās siera īpašības; nostiprina atmiņu un uzlabo gremošanu!

Kuram gan negaršo siers?! Tas ir ieguvis popularitāti visā pasaulē un tiek izmantots, lai pagatavotu visdažādākos ēdienus, taču lai gan gandrīz katrs no mums šo produktu savā uzturā lieto regulāri, par tā patieso vērtību nojauš tikai retais!

Siers tika gatavots jau senajā Neolīta periodā. Grieķi šo piena produktu uzskatīja par dievišķu, bet romieši bez siera neiztika nevienos svētkos. Arī mūsdienās siers ir bezgala populārs produkts, turklāt ne tas lētākais. Siers kalpo kā uzkoda pie vīna, mēs to mēdzam likt uz maizes un salātos, tas ir ļoti universāls produkts, un arī siera šķirņu ir ļoti daudz… un kurš gan nav ēdis vai vismaz dzirdējis par siera kūku?!

Lasi vēl: RECEPTE. Ķirbis krējuma mērcē – 30 minūtes un gatavs!

Šķir nākamo lapu, lai uzzinātu dažus aizraujošus faktus par to, cik siers patiesībā ir vērtīgs

Pievienot komentāru