Kanēlis ir ļoti iecienīta garšviela visā pasaulē, jo tas piedod ēdieniem neatkārtojamu aromātu un satriecošu garšu!
Bez uzmanības šo garšvielu nav atstājusi arī medicīna, jo kanēlis ir ļoti labi pazīstams arī ar savām ārstnieciskajām īpašībām. Lai tas spētu sniegt maksimālu labumu, ir jāpievērš uzmanība dažām niansēm. Pirmkārt, izmantojiet tikai svaigu kanēli, jo ar laiku tas tomēr zaudē savas vērtīgās īpašības. Otrkārt, būtu vēlams pirkt kanēļa standziņas un pašrocīgi samalt tās pulverī, ko ļoti veiksmīgi var izdarīt ar kafijas dzirnaviņu vai blendera palīdzību.
Lasi vēl: 7 vērtīgākās kakao īpašības; uzlabo ādas stāvokli un palīdz notievēt!
Šķir nākamo lapu, lai iepazītos ar kanēļa vērtīgākajām īpašībām