Tas, ko jūs saskatījāt gleznā vispirms, atklās jūsu tuvāko nākotni


Daudz mūsu dzīvē ir atkarīgs no tā, kādā dvēseles stāvoklī mēs šobrīd atrodamies, no tā, kas mums uz sirds, noslēpts dziļi zemapziņā.

Lai izprastu sevi, var iziet nelielu psiholoģisko testu, kurš pateiks priekšā, kas jūs gaida tuvākajā nākotnē.

Atslābinieties un mierīgi paskatieties uz šo iluzoro gleznu. Tas, kas pirmais piesaistīs jūsu uzmanību, arī būs atbilde uz šo testu.

Tātad. Galvenais nosacījums, veicot šo testu, ir nemainīt savu izvēli. Izvēlieties vienu reizi, ilgi nedomājot. Šeit nav svarīga loģika un prātošana. Šajā gadījumā ir svarīgs noskaņojums un psiholoģiskais stāvoklis, kādā jūs šobrīd atrodaties. Jau tas vien, ka jūs maldāties ar skatienu pa visu gleznu, liecina par stipru jūsu uzbudinājumu un nemieru. Nomierinieties uz izvēlieties.

 

Testa atšifrējums

 

1. Ja jūs priekšplānā ieraudzījāt vīrieti un gulbi, tad šobrīd atrodieties pārdomās, jūs esiet iegrimis savās problēmās, kas jūs šobrīd nomāc.

Jūsu situācija tuvākajā laikā uzlabosies. Jūs esat gandrīz pie mērķa. Drīz jūs atradīsiet pareizo risinājumu un sāksiet rīkoties. Pārmaiņu gaidīšanas laiks ir jau gandrīz beidzies. Jums viss izdosies. Nešaubieties par saviem spēkiem.

 

2. Ja jūs ieraudzījāt vīrieti un sievieti, tad šobrīd jūs atrodieties attiecībās, kuras jūs neapmierina. Tuvākajā laikā jums nāksies daudz ko upurēt, lai saglabātu mieru ģimenē vai jūsu pārī.

Viss nokārtosies, jūsu partneris panāks jums pretī. Visas jūsu pieliktās pūles tiks atalgotas. Jūs sagaida harmoniskas un romantiskas attiecības ar otru pusīti. Lai veicas!

 

3. Ja jūs gleznā saskatījāt vīrieša seju, jūs esat ļoti nopietns un atbildīgs cilvēks, kurš šobrīd nes atbildības nastu par daudziem cilvēkiem.

Nākotnē kāds no jūsu tuvākajiem sniegs jums palīdzīgu roku. Jūsu grūtais stāvoklis sāks mainīties uz labu. Jūs ieraudzīsiet gaismu tuneļa galā un sapratīsiet, ka esat izvēlējies pareizo ceļu. Viss būs labi.

 

4. Ja jūsu uzmanību piesaistīja makšķernieks laivā, tad šobrīd jūsu domas ir aizņemtas ar pagātni. Jūs ar nožēlu atceraties pagājušās dienas un nekā nevēlaties pieņemt tagadni. Pacentieties dzīvot šodienai un atrast tajā kaut ko labu.

Jūsu grūtā situācija, kura ilgu laiku nerisinājās, drīz izkustēsies. Gluži nejauši jums svešs cilvēks pateiks priekšā, ko darīt tālāk. Galvenais, iemācieties klausīties un uzticēties dzīvei.

Pievienot komentāru