Tests minūtes laikā pateiks, kā pārvarēt grūto dzīves situāciju


Mēdz gadīties tā, ka dzīves situācija iedzen mūs strupceļā, un mēs nezinām, ko darīt tālāk. Tas ir atkarīgs no mūsu emocionālā stāvokļa tajā brīdī. Mēs dažādi reaģējam uz grūtībām mūsu dzīvē. Vieni cenšas tās neievērot, otri pārliek to risināšanu uz citiem, bet vēl citi sāk rīkoties.

Šis vienkāršais tests pateiks jums, kā pārvarēt dzīves strupceļu.

Paskatieties uz šīm bildītēm mierīgā atvieglotā stāvoklī un izvēlieties vienu no tām.

Lūk testa atšifrējums:

1.Šobrīd jūs pārāk steidziniet notikumus. Apstājieties, nospiediet pauzi. Ir pienācis laiks atpūtai. Jums ir nepieciešams pabūt vienatnē ar sevi. Aizveriet acis un iztēlojieties sevi saulainā vasaras pļaviņā, atpūtieties.

2.Jūs esat pārāk piekusis gan fiziski, gan morāli. Kāds no jūsu apkārtējiem laupa jūsu enerģiju. Centieties netērēt savus spēkus un laiku uz tādiem cilvēkiem. Labāk palasiet kādu interesantu grāmatu vai pievērsieties mākslai.

3.Ja jūs izvēlējāties lapsu, jūs pēc dabas esat avantūrists un uzņēmējs. Jūs esat gatavs pārmaiņām dzīvē. Uzsāciet kaut ko jaunu jau tūlīt. Un nešaubieties, jums viss izdosies.

4.Dodiet sev nedaudz brīvības, atļaujieties kaut vai reizēm pārkāpt noteikumus, kas uzspiesti no ārpuses. Kāds no jūsu apkārtējiem jūs nomāc. Atbrīvojieties no tāda cilvēka sabiedrības, un jūsu dzīve izmainīsies uz labo pusi.

5.Jūs cenšaties noslēpties no savām problēmām. Taču tāda taktika parasti nestrādā. Paskatieties patiesībai acīs un atzīstieties, ka neviens jūsu problēmas neatrisinās jūsu vietā. Sāciet rīkoties.

TURPINĀJUMU ATRADĪSI NĀKAMAJĀ LAPĀ:

COMMENTS

Pievienot komentāru