8 pārsteigumi, kuri visām sievietēm patīk, bet viņas nekad no jums tos nelūgs

Jūs domājāt, ka jūs jau visu zināt par sievietēm, vai ne?

Nevajag uzreiz tā spriest. Jūsu sieviete var būt godīga un gatava būt drosmīga, toties vienmēr būs lietas, kuras viņa nekad neatzīs, ka vēlas no jums.

Šīs noslēpumainās lietas vai, sauksim tās par pārsteigumiem, parasti ir tās “mazās lietas”, kuras vīrieši mēdz aizmirst. Tomēr ir svarīgi saprast, ka šie žesti vispār nav nenozīmīgi vai triviāli. Šie mazie simpātijas apliecinājumi parāda daudz vairāk, nekā jums liekas.

Viņi parāda to, ka jums rūp.

Tieši tāpēc mēs viņus novērtējam daudz vairāk, nekā jebko citu.

Šeit ir 8 lietas, kuras visas sievietes vēlas piedzīvot no saviem vīriešiem, bet nekad nelūgtu to no jums:

  1. ROMANTISKAS BROKASTIS GULTĀ

Labi, tas var izklausīties klišejiski vai mazliet salkani, bet jums tam ir jāpiekrīt. Mēs visi vēlamies siltas un garšīgas brokastis gultā. Mēs visi vēlamies, lai mūs pamodina ar svaiga kanēļa grauzdiņa, zemeņu un karstas kafijas smaržu.

Tas parāda to, ka jūs veltījāt laiku tam, lai pārsteigtu savu meiteni. Tas nozīmē to, ka jums rūp.

  1. MĪĻAS MĪLESTĪBAS ZĪMĪTES

Vai ir kaut kas romantiskāks par saldu, mīļu zīmītes atstāšanu ledusskapī? Šis mazais pārsteigums uzliesmos vislielāko smaidu uz viņas jaukās sejas, un tas burtiski neko nemaksā. Viss, kas jums nepieciešams, ir jūsu beznosacījuma mīlestība, vēlme un daži vārdi. Viņas diena uzreiz būs gaišāka un priecīgāka.

  1. REĀLS RANDIŅŠ

Vai jums neliekas, ka mēs esam aizmirsuši randiņu nozīmi? Mēs nodibinām attiecības, atrodam mieru un šķiet, ka mēs kaut kā aizmirstam lēnas skūpstīšanās skaistumu, šķīvja vai vīna glāzes dalīšanu restorānā, dejošanu vai vienkārši izklaidēšanos. 

Nu, ir pienācis laiks to izbeigt! Sāciet pārsteigt viņu ar romatiskiem randiņu vakariem un skatieties, kas notiks. 

  1. NEPAREDZAMI, ROMANTISKI IZBRAUCIENI

Labi, es zinu, ka nav tik vienkārši veikt spontānu, romantisku ceļojumu, bet jūs vismaz varētu izmēģināt. Tam nav jābūt Bali vai Bahamu salām. Tikpat labi jūs varētu iesēsties mašīnā un varētu aizbraukt uz kādu vecu kajīti mežā. Dažas sveces šeit un tur, mājīgs kamīns, divas glāzes vīna un mīksts paklājs uz grīdas…

Vai ir kaut kas sapņaināks par to?

  1. PUĶES “TIKAI TĀPAT”

Nē, runa nav par 100 sarkanām rozēm. Runa ir par ar rokām lasītām puķēm meitenēm. Visām sievietēm patīk ziedi. Sievietes mīl pārsteigumus. Tāpēc, lūdzu, pamēģiniet to. 

  1. PALĪDZĒT AR MĀJAS DARBIEM

Mājsaimniecības darbi ir garlaicīgs darbs, bet kādam tas ir jādara. Un tas noteikti nenozīmē, ka viņa ir tā, kurai tas ir jādara līdz mūža beigām. Jūsu partneris nav jūsu kalpone.

Esiet līdztiesīga attiecību daļa un palīdziet viņai veikt pat garlaicīgākos uzdevumus. Tas parāda lielu cieņu un mīlestību pret viņu.

KĀ EFEKTĪVI LIKVIDĒT AUSU SĒRU UN ATBRĪVOTIES NO AUSU INFEKCIJĀM!

  1. GARDAS, MĀJĀS GATAVOTAS VAKARIŅAS DIVIEM

Nesteidzieties un izplānojiet īpašas romantiskas vakariņas jums abiem. Sakārtojiet savu dzīvokli, aizdedziniet dažas svecītes, atveriet sarkano vīna pudeli un pasniedziet viņai šķīvi ar gardu maltīti. 

Neuztraucieties par savām ēdiena gatavošanas prasmēm. Viņai tas patiks. Svarīga ir doma.

  1. PATIESI KOMPLIMENTI

Tas ir vienkārši. Pasakiet viņai, ka viņa ir skaista. Parādiet viņai, ka jums patīk viņas jaunā kleita. Paziņojiet viņai, ka viņas dibens šajos jaunajos šortos izskatās diezgan sasodīti labi. Noskūpstiet viņu un pasakiet viņai, cik ļoti jūs viņu mīlat. Nevilcinieties izteikt komplimentus savai meitenei.

Viņa izbauda jūsu pieķeršanos un uzmanību. Bet jums ir jāatceras, ka viņa to nekad neprasīs no jums. Tātad, jūs noteikti variet to viņai sniegt. 

 

 

Pievienot komentāru