Cepumu torte ar “Nutellu” bez cepšanas – tikai 15 minūtes un gatavs!

Ļoti daudzas no mums dievina gatavot dažādus kulināros našķīšus, taču ne vienmēr mums atliek tam laika, tāpēc sevi un savus mīļos nesanāk iepriecināt tik bieži, cik gribētos!

Lieliski, ka eksistē arī vienkāršas receptes, ar kuru palīdzību gardu desertu var pagatavot arī 15 minūšu laikā! Šī ir viena no tādām receptēm!

Cepumu torte bez cepšanas – šokolādes masas un mīkstā siera savienojums radīs patiesi debešķīgu garšu, turklāt tas būs gatavs burtiski dažu minūšu laikā! Noteikti ir vērts pamēģināt!

Lasi vēl: Recepte. Viegls un maigs biezpiena zefīrs; burtiski kūst uz mēles!

 

SASTĀVDAĻAS:

  • 500 g siers “Filadelfija”;
  • 400 g “Nutella”;
  • 250 g cepumi’;
  • 100 g sviests.

PAGATAVOŠANA.

Ēdamkaroti “Nutellas” sajauc ar sviestu. Maisījumu liek mikroviļņu krāsnī (uz vidēju jaudu), lai tas izkustu.

Cepumus iemērc ūdenī (labāk izmantot siltu pienu attiecībā 1:1) un sadrupina. Pievieno masu no mikroviļņu krāsns, samaisa un ievieto ledusskapī.

Pāri palikušo “Nutellu” un “Filadelfijas” sieru (vai jebkuru citu mīksto sieru) sakuļ ar mikseri vai blenderi.  Masu ievieto ledusskapī.

Pēc kāda laika no ledusskapja izņem tortes pamatnes masu. Ieliek tortes formā un ar glāzes palīdzību izlīdzina.

Pamatnes virspusē liek siera un “Nutellas” masu. Izlīdzina. Nedaudz nogaida.

Deserts ir gatavs! Virspusi var izrotāt ar riekstiem.

Lai labi garšo! 

Lasi vēl: Recepte. Biezpiena torte ar hurmu; viegli pagatavojama un bezgala garda!

 

Pievienot komentāru