Gandrīz katram no mums reizēm uznāk vēlme pēc kāda našķa, taču ņemties ar to pagatavošanu ir slinkums, jo tas taču ir tik sarežģīti!
Taču tajā pašā laikā mēs zinām, ka veikalos pirktie kārumi nav no tiem veselīgākajiem, turklāt kuram gan negribas just to dievīgo aromātu, kas rodas gatavošanas laikā, jo tas taču ir tik bezgala mājīgs! Tādos gadījumos mūs pilnīgi noteikti glābj šādas receptes!
Biezpiena sacepums ar banāniem – viegli un arī visnotaļ ātri pagatavojams no pavisam vienkāršām sastāvdaļām, taču sacepums būs daudz garšīgāks, ja tas uz nakti tiks atstāts ledusskapī. Protams, ja pacietība nav jūsu stiprā puse, varat to baudīt arī vēl siltu!
Lasi vēl: Recepte. Slinkais “Napoleons”; vienkāršāk nemēdz būt!
SASTĀVDAĻAS:
- 300 g biezpiens;
- 5 banāni;
- 150 g krējums;
- 3 olas;
- 5 ēdamk. cukurs;
- 1 šķipsniņa sāls;
- 3 ēdamk. kviešu milti.
PAGATAVOŠANA.
Notīra 3 banānus un sablendē. Pievieno biezpienu, samaisa. Pieber sausos komponentus un sakuļ. Pievieno krējumu un olas, atkal samaisa.
Masu lej cepamajā formā un 150 grādos cep aptuveni stundu. Ļauj atdzist un uz nakti ieliek ledusskapī.
Atlikušos banānus sagriež ripiņās un rotā jau gatavo biezpiena sacepumu. Papildus var pārliet arī ar šokolādes vai karameļu mērci.
Lai labi garšo!
Lasi vēl: Recepte. Biezpiena sacepums ar bumbieriem un magoņu sēkliņām!