Gaisa stihijas zīmes. Raksturojums un saderība

Gaisa stihijas zīmju pārstāvjiem piemīt kritiskā domāšana un izcilas komunikācijas prasmes, tāpēc šie cilvēki nekad nevar nosēdēt mierā un pastāvīgi cenšas apgūt ko jaunu. 

Viņi ir zinātkāri, un viņu galvās pastāvīgi dzimst apbrīnojamas idejas un koncepcijas. Šīs stihijas pārstāvji vienmēr un visur vēlas paust savu viedokli, viņi ir lieliski oratori, prot pārliecināt, sniedzot neapstrīdamus argumentus, kas runā viņiem par labu.

Izvēloties darbības sfēru, kurai viņi vēlas veltīt visu savu dzīvi, šīs stihijas pārstāvji vadās, galvenokārt, pēc savām vēlmēm. Nauda un slava viņiem nav tik svarīga, daudz lielāku priekšroku viņi dod rīcības brīvībai un lietām, kas viņiem patiešām patīk, ir sirdij tuvas un spēj atklāt visu viņu potenciālu.

Lasi vēl: Horoskops. Zodiaka zīmju raksturojums pēc to stihijām!

 

Bieži vien šīs stihijas pārstāvji nodarbojas ar māksliniecisko vai zinātnisko darbību, tomēr arī biznesā viņus pilnīgi noteikti gaida panākumi.

 

Neskatoties uz to, ka šie cilvēki necenšas būt līderi, viņi ir pilnībā spējīgi arī vadīt un kontrolēt cilvēkus. Vienīgais, ko šīs stihijas pārstāvji nespēj izturēt – rutīnu. Viņiem ātri vien var apnikt gan hobiji, gan kāds noteikts cilvēku loks, viņi vienmēr ir gatavi jaunām sajūtām, draudzībām un piedzīvojumiem. Bieži vien gadās tā, ka gaisa stihijas pārstāvjiem nākas būt diezgan vientuļiem, kas ir rezultāts tam, ka ne visi cilvēki ir spējīgi saprast principus, pēc kuriem dzīvo šo zīmju pārstāvji, taču viņi nebaidās no vientulības un pieņem to kā kārtējo savas dzīves posmu.

Ūdensvīri vienmēr cenšas ieviest kaut ko jaunu. Pēc būtības viņi ir tie, kas cīnās par brīvību, taču pret tām lietām, kuras neietilpst viņu interešu sfērā, šīs stihijas pārstāvji var būt arī vienaldzīgi. Svari ir daudz mierīgāki, jo viņus vada auksts aprēķins un pārliecināšanas spējas. Dvīņi mēdz mainīt savu pozīciju un domas tad, kad viņi redz, ka zaudē. Šīs zīmes pārstāvji parasti slēpjas aiz dažādām maskām, kas atkarībā no konkrētā gadījuma tiek mainītas.

Ģimenes dzīvi šo zīmju pārstāvji uzsāk diezgan vēlu. Partneri vislabāk būtu izvēlēties no savas stihijas zīmēm vai arī no uguns stihijas pārstāvjiem, lai gan gaisa stihijas pārstāvji diezgan labi var sadzīvot ar visu stihiju pārstāvjiem. Tas arī liecina par viņu komunikācijas prasmi un spēju pieņemt cilvēku tādu, kāds viņš ir.

 

Galvenās gaisa stihijas pārstāvju īpašības ir taisnīguma izjūta, žēlsirdība, mīlestība pret brīvību un spēja uzturēt spēcīgu un īstu draudzību. Pie viņu trūkumiem var pieskaitīt pārmērīgo pļāpīgumu, jūtu un emociju slēpšanu, liekulību, kā arī augsto pašapziņu.

dandelion-blowing-in-the-wind

Lai saglabātu savu veselību, šīs stihijas pārstāvjiem pēc iespējas vairāk laika vajag pavadīt svaigā gaisā. Telpas, kurās viņi bieži uzturas, noteikti būtu regulāri jāvēdina.

Lasi vēl: Stihiju horoskops. Optimistiskākās un pesimistiskākās Zodiaka zīmes

Pievienot komentāru