Aicinām pieteikt pretendentus apbalvojumam par sasniegumiem sportā

2018.gada 13.decembrī koncertzālē „Valmiera” norisināsies Jaunatnes sporta laureātu godināšanas ceremonija, savukārt 14.decembrī Valmieras Kultūras centrā notiks tradicionālā Valmieras sporta balle, kad sporta laureātiem teiksim paldies par augstvērtīgu rezultātu sasniegšanu sportā.

Lai izvērtētu sportistu sniegumus pagājušajā (2018.gada) sezonā, Valmieras pilsētas pašvaldība aicina līdz 2018.gada 31.oktobrim pieteikt sportistus apbalvojumu saņemšanai nominācijā „Sportiskie sasniegumi” pieaugušajiem, kā arī nominācijā „Bērnu un jauniešu sporta laureāts”. Pieteikumus pieaugušo sportistu nominācijā aicinām sūtīt uz e-pastu [email protected] vai nogādāt Valmieras pilsētas pašvaldības Apmeklētāju pieņemšanas centrā (Lāčplēša ielā 2 Valmierā).

Savukārt bērnu un jauniešu nominācijai pieteikumus līdz 31.oktobrim aicinām sūtīt Valmieras Bērnu sporta skolas direktorei uz e-pastu [email protected] vai nogādāt Valmieras Bērnu sporta skolā (Rīgas ielā 25c Valmierā).

Pieteikumā nepieciešams norādīt sportista un/vai komandas panākumus, kas apstiprināti ar oficiāla dokumenta kopiju vai precīzu interneta adresi juridiskas personas mājaslapā. Pieteikumu apbalvojumu saņemšanai var iesniegt sportisti, treneri, sporta klubu vai organizāciju pārstāvji un sporta entuziasti.

Ar apbalvojuma nolikumu (skatīt 7.; 8. un 9.punktu) iespējams iepazīties Valmieras pilsētas pašvaldības mājaslapā www.valmiera.lv sadaļā Pašvaldība – Dokumenti – Nolikumi – Apbalvojumi, kā arī sūtot pieprasījumu uz e-pastu [email protected] vai, jautājot Valmieras pilsētas pašvaldības Apmeklētāju pieņemšanas centrā, Lāčplēša ielā 2.

Pievienot komentāru