Zodu augšā! Horoskops no 1. līdz 7. jūlijam

Auns

Šonedēļ iespējami vairāki kārdinājumi. Vai tiem ļauties? Viss būs atkarīgs tieši no tevis! Īpaši neiespringsi, tomēr zināmas grūtības tas tomēr sagādās. Noteikti nebaidies no zinošāka cilvēka padoma – tas tev liks saprast daudz vairāk!

Vērsis

Ja kaut ko no kāda mēģināsi noslēpt, tad tas neizdosies. Nav vērts izlikties vai mēģināt kādam iepatikties. Reizēm šādas lietas var nest pārāk daudz upuru. Esi tāds, kāds esi, un ar tevi notiks viss labais, kam jānotiek. Zodu augšā!

Dvīņi

Esi mazliet piesardzīgāks, kad runa ir par emociju savaldīšanu. Kādā situācijā vari pamatīgi eksplodēt. Ieteicamas sportiskās aktivitātes kā fiziskās, tā arī garīgās pašsajūtas uzlabošanai. Daži Dvīņi, apmeklējot sporta zāli, iepazīsies ar jauniem cilvēkiem!

Vēzis

Saspringta un raiba nedēļa. Zināmas grūtības sagādās lēmumu pieņemšana, kas saistīta ar darbu un karjeru. Varbūt ir tā vērts pakonsultēties ar zinošākiem cilvēkiem? Kādam tas vienkārši sniegs sirdsmieru, bet citiem – pavērs jaunu skatījumu uz notiekošo!

Lauva

Nedēļa liksies daudz veiksmīgāka, ja arī izskatīsies labāk. Varbūt tomēr ir to vērts mazliet saposties? Tas ne tikai piesaistīs pretēja dzimuma uzmanību, bet arī tev liks justies daudz pašpārliecinātākam, atstājot labāku iespaidu par sevi apkārtējo acīs.

Jaunava

Saspringta nedēļa, tomēr būs mazliet jāpacīnās! Ikdienas rutīna tevi būs pamatīgi nogurdinājusi un atstājusi zināmas sekas uz tavu pašsajūtu un attieksmi pret apkārtējiem. Nemeklē vainīgos cilvēkus sev apkārt, pilnīgi iespējams, ka pats vien būsi tas vaininieks!

Svari

Ja kaut kas nenotiek tā, kā esi to plānojis, tad nav jēgas iespringt! Planētu izvietojums parūpēsies par to, ka, vienām durvīm aizveroties, atvērsies citas. Tavs uzdevums būs to pamanīt, un šo izdevību izmantot!

Skorpions

Grūtības sagādās koncentrēšanās uz pašu svarīgāko, šoreiz nenozīmīgas lietas atstāj fonā, un priekšplānā nostādi savas prioritātes! Noteikti neignorē savu ģimeni un mīļoto cilvēku – viņu atbalsts tev šobrīd būs ļoti nepieciešams!

Strēlnieks

Pozitīva un emocijām bagāta nedēļa. Ja iespējams, tad noskaties kādu izglītojošu dokumentālo filmu vai palasi labu grāmatu! Šonedēļ tevi nekas nespēs ietekmēt – ne ienaidnieki, ne konkurenti, pat ne laika apstākļi!

Mežāzis

Šajā nedēļā Mežāžiem ieteicams vairāk laika veltīt tieši sev, padomāt par savām interesēm un vēlmēm. Tiksi nostādīts kādas izvēles priekšā, taču par to diži neiespringsti – ar laiku tu pats sapratīsi, kura izvēle ir tā īstā. Ja iespējams, tad nesasteidz notikumus – ļauj tiem ritēt savu gaitu!

Ūdensvīrs

Šajā nedēļā ieteicams pārdomāt savu dzīvi, aizdomāties par to, kādu tu sevi vēlies redzēt nākotnē un pilnveidoties. Tas palīdzēs saprast turpmāko rīcības plānu un veiksmīgāk nodalīt neatliekamas lietas no vispār nevajadzīgām!

Zivis

Ļaujies spontāniem piedzīvojumiem un avantūrām! Nav jēgas uztraukties par to, ko domās apkārtējie! Nedēļas vidū iespējami nelieli sarežģījumi, bet tie ātri vien būs atrisināmi. Nedēļas beigās laiku pavadi ar ģimeni!

Pievienot komentāru