Mīlestības un attiecību horoskops no 1. līdz 7. jūlijam

Auns  Ja kāds cenšas tevi pārliecināt par to, ka tev jādodas uz randiņu, iespējams, ka pie esošā astrālā izvietojuma tu ļausies kārdinājuma to patiesi izdarīt. Pastāv visai augsta iespēja, ka jūs abi novērtēsiet šo pieredzi un vēlēsieties uzzināt vairāk par savstarpējo motivāciju satikties.

Vērsis Planētu izvietojums liks romantikai spēlēt nopietnāku lomu. Tu vairs nevarēsi izlikties, ka ar salkanu komplimentu čukstēšanu un pastaigām parkā būs pietiekoši. Tu sapratīsi, ka starp jums ir tik stipra saite, ka to nav iespējams ignorēt. Saņemies un pasaki, ko tu patiesi jūti.

Dvīņi Planētu izvietojums pastiprinās jūtas, tādēļ, ja kāds cilvēks noķers tavu acu skatienu, visai iespējams, ka tu nespēsi savas jūtas savaldīt. Par laimi, tev nenāksies to darīt, jo noskatītais cilvēks tevi uzskatīs par tik pat pievilcīgu. Tā noteikti būs ļoti interesanta tikšanās, no tās varētu izveidoties kas dziļš.

Vēzis Astrālais izvietojums padarīs tavu garastāvokli ļoti saulainu, romantiskajā jomā tu jutīsies nepārspējams. Ja tu šaubies, vai ir vērts piesaistīt kāda cilvēka uzmanību, tad saņemies un dari to. Uzrunā savu sirdsāķīti un uzvedies dabiski, tu tāpat esi valdzinošs. Uz lēmuma pieņēmēju tu noteikti atstāsi labu iespaidu.

Lauva Šis nav tas laiks, kas jāpavada mājās, sapņojot par to vai sirdsāķītis kādreiz tevi ievēros. Planētu izvietojums liecina, ka nepieciešama tūlītēja rīcība. Ja ietērpsies pievilcīgās drēbēs, kas piesaista uzmanību, tu drīz vien atradīsi to īsto un vienīgo. Tāds ķēriens nevar palikt nepamanīts!

Jaunava Tu nolemsi darīt kaut ko tādu, kas uzlabos tavas esošās attiecības. Planētu izvietojums iedrošinās tevi aplūkot ieradumus un rutīnas, kas ne vienmēr atspoguļo tavu un mīļotā cilvēka labāko pusi. Tu zini, par ko iet runa, tev tikai nepieciešams gribasspēks, lai padarītu visu vēl labāku.

Svari Esošais planētu izvietojums palīdzēs ieraudzīt to, kā naivas cerības ietekmē tavas attiecības. Tu esi ievērojis, ka brīžos, kad viss nenotiek tā, kā tu cerēji, tu kļūsti nelaimīgs. Ja tu pieņemsi mīļoto cilvēku tādu, kāds viņš ir, tev būs lielākas iespējas dzīvot harmoniski. Tu jutīsies labāk arī pats par sevi.

Skorpions Ja kaut kas attiecībās sagādā grūtībās tev ir tendence pēkšņi koncentrēties uz nenozīmīgām lietām. Planētu izvietojums palīdzēs tev izprast šis kļūdas. Gan tu, gan tavs mīļotais cilvēks vēlēsies darīt kaut ko lietas labā, lai attiecībās ieviestu pozitīvas pārmaiņas.

Strēlnieks Esošais astrālais izvietojums iedrošinās paust kaislīgas jūtas pret kādu paziņu. Iespējams, ka agrāk pat īsti neievēroji šo cilvēku. Par spīti tam, ieraugot viņu atkal, būs grūti valdīt emocijas. Dabiskā reakcija liks tev slēpt jūtas, tomēr daudz labāks iznākums gaidāms, ja to nedarīsi.

Mežāzis Dažkārt attiecībās izceļas strīdi, jo divi cilvēki vienkārši vērtē lietas un pieiet konkrētām darbībām citādākā manierē. Planētu kustība liks paskatīties uz to, kā jums sokas. Šī ir ļoti pozitīvi piemērota nedēļa, lai runātu par problemātiskām tēmām, kuras tiks veiksmīgi atrisinātas.

Ūdensvīrs Tā vietā, lai pavadītu laiku domājot, cik brīnišķīgi būtu, ja tev būtu otrā pusīte, labāk būtu iesaistīties kādās grupu aktivitātēs un pamainīt sociālo vidi. Planētu izvietojums liecina par to, ka atbildot uz citu cilvēku entuziasmu, tu viņus piesaistīsi tuvāk sev.

Zivis Astrālais izvietojums iedrošinās tevi būt spontānākam mīlas dzīvē un mazāk uztraukties par to, ko domā citi cilvēki. Iespējams, ka ir kāds, kurš tevi piesaista, kāds, kuru tavi draugi vai ģimene varētu neuzskatīt par labāko otro pusīti tev. Ja šis cilvēks tomēr ir iekritis tavā sirdī, kādēļ gan neizbaudīt mīlestību?

Pievienot komentāru