Ātras vakariņas no kartupeļa – gatavoju gan sev, gan cienāju viesus

Patiesi gards ēdiens!

Sastāvdaļas:

  • 1 kartupelis
  • 2 olas
  • Garšvielas (sāls, pipari, timiāns, sarkanie pipari)
  • 2 zaļie sīpoli
  • 1 tējkarote sviesta

Pagatavošana:

  1. Notīra vienu apjomīgu kartupeli un sagriež to ļoti plānās šķēlītēs.
  2. Pannu iesmērē ar sviestu. Kartupeļus aplī sakārto pa pannu.

  1. Pannu liek uz plīts, uzliek vāku.
  2. Ar šķīvja palīdzību apgriež kartupeļus uz otru pusi. No otras puses gatavo 3 minūtes.

  1. Sakuļ 2 olas, pievieno sāli, sarkanos piparus, maltus piparus un samaltus sīpolus.
  2. Sagatavoto olas masu pārlej pār kartupeļiem, un, kad ola gatava, pannu noņem no uguns.

Var pasniegt kopā ar krējumu.

 

Pievienot komentāru