Optisko ilūziju tests: pirmais, ko pamanīji attēlā, spēj atklāt, kāds tu esi mīlestībā

Pirmais, ko pamanīji attēlā spēj atklāt to, kāds tu esi mīlestībā. 

Ko tu pamanīji pirmo? Vai tā bija vīrieša seja, cilvēks, kurš jāj uz zirga, meitene, kura guļ pie upes vai akmens arka pāri upei?

Dzīvesstila blogs “Your Tango” piedāvā testu ar kura palīdzību iespējams uzzināt, kāds tu esi, kad iemīlies.

Ja tu ieraudzīji…

1. Vīrieša seju profilā

Ārēji tu izskaties kā cilvēks, kurš ilgojas, ka mīļotais cilvēks nogāž no kājām. Un, lai arī tu novērtē romantisko žestu sentimentu, patiesība ir tāda, ka tevi visdrīzāk veiksmīgi iekaros cilvēks, kurš būs gatavs ieguldīt laiku, pūles, enerģiju un smagu darbu, ko prasa īsta mīlestība. Tieši to pašu tu esi gatavs sniegt arī atpakaļ savam mīļotajam cilvēkam.

2. Cilvēks, kurš jāj ar zirgu

Tu esi persona, kuras sirds un dvēsele uzplaukst, kad tu pastāvīgi saņem galantu uzmanību.

Tev piemīt dabīga tendence turpināt skatīties pār partnera plecu gadījumā, ja pēkšņi parādās tava īstā sapņu persona. Neriskē pazaudēt labas attiecības, jo var izrādīties, ka tā īstā persona ir bijusi tavā acu priekšā visu laiku, bet tu to neesi pamanījis!

3. Meitene, kura guļ pie upes

Pagātnē tava iepriekšējā mīlestības pieredze ir tevi ļoti sāpinājusi. Un, lai arī tev piemīt izteikta tieksme atdot savu sirdi, ar laiku tu kļūsti arvien piesardzīgāks.

Kamēr tu esi cilvēks, kurš sirdssāpes izjūt ļoti dziļi, tu vienlaicīgi esi arī cilvēkus, kurš mīl ļoti intensīvi. Būt tevis mīlētam ir dāvana, un tā ir lieta, kuru tu nekad nedrīksti aizmirst.

Nepadodies, kamēr tu neatrodi kādu, kurš saprot, cik patiesi laimīgs ir satiekot tevi.

4. Akmens arka pāri upei

Tu mīli ideju par iemīlēšanos. Iespējams, tu pat esi iemīlējies vairākas reizes. Bet beigās rodas sajūta, ka neviena cita sirds nealkst attiecībās ar partneri ļauties izpētei un piedzīvojumiem, kā tu to dari.

Kamēr tu ceļo cauri dzīve, baudot skatus un vienu episku piedzīvojumu pēc otra, turi savas acis atvērtas, jo noteikti ir kāds, kurš izbauda šo trako braucienu, ko sauc par dzīvi, tikpat ļoti cik tu.

COMMENTS

Pievienot komentāru