Kā tavs dzimšanas mēnesis ietekmē tavu raksturu?

Ko šī informācija mums dod un par katru pasaka?

 

JANVĀRIS

Janvārī dzimušie cilvēki ir mazliet piesardzīgāki un apdomīgāki brīžos, kad jāuzsāk attiecības ar kādu citu cilvēku. Tomēr, tiklīdz viņiem kāds iepatīkas, janvārī dzimušie būs ļoti uzstājīgi, lai viss notiktu. Šajā mēnesī dzimušie ir visperversākie. Gultā viņi ir īsti mežoņi. Attiecībās viņiem prātā mēdz iešauties tik trakas idejas, ka partneris ir teju jāpierunā, lai kaut ko tādu izmēģinātu. Tu neiebilsti būt pirmais, kurš kādam parāda un iemāca kaut ko jaunu.

FEBRUĀRIS

Radoši, patīk darboties sevi interesējošos projektos, kas ir sarežģīti un aizņem daudz laika. Patīk neparastas lietas un ceļošana. Pret sev mīļajiem ir lojāli un atklāti. Šie cilvēki ir kreatīvi un izdomas bagāti. Lielu projektu un darbu tapšanai velta daudz laika un uzmanības. Mīl dziļas un filozofiskas sarunas, turpretim garlaicīgi un sekli cilvēki viņiem šķiet kaitinoši.

Šie cilvēki koncentrējas uz lietu cēloņiem un saskata augstāko nozīmi visā, tomēr, lai ar viņiem savienotos emocionālā līmenī ir krietni jāpapūlas. Nav tā, ka šie cilvēki nespēj veidot emocionālas savienības, tomēr, viņu partneriem jābūt gataviem pie tā piestrādāt.

Lasi arī: Austrumu horoskops sievietēm – ko slēpj tavs dzimšanas mēnesis?

MARTS

Šiem cilvēkiem iztēle strādā izteikti labi, radošāki arī par februārī dzimušajiem. Savu dabu izpauž ar darbiem, nevis vārdiem. Kā jau visiem radošiem cilvēkiem, svarīgs ir laiks vientulībā. Izdomas bagāti, taču, salīdzinājumā ar februārī dzimušajiem, ir drīzāk introverti un klusi. Dzīvo savās pasaulēs, tādā veidā cenšoties izbēgt no skarbās realitātes. Viņi ir paši maigākie un domīgākie cilvēki. Alkst miera un klusuma.

APRĪLIS

Šie cilvēki ir uzmanības meklētāji, mīl pagozēties slavas gaismā. Viņi necieš, kad viņiem jāpakļaujas pavēlēm. Konstanti meklē piedzīvojumus un jaunas izjūtas, adrenalīns ir nepieciešams gluži kā gaiss, ko elpo. Būtībā ir ļoti skaļi un ekscentriski.

Neatkarīgi, tādēļ, ja viņi ir kopā ar kādu, tad tam patiesi tiek izlikti visi 100%. Šo cilvēku kaisle ir neizmērojama, bet bieži vien viņiem ļoti ātri apnīk cilvēki. Ja kāds ir piesaistījis viņa uzmanību, tad viņš ir teju neapturams. Gultā atdod sevi visu, viņa devīze – visu vai neko!

MAIJS

Neizvēlīgi, parasti šodienas iegribas nesakrīt ar vakardien teikto. Aktīvi, dinamiski un sociāli cilvēki, kurus viegli nogarlaikot ar bezjēdzīgām sarunām vai nodarbēm. Konstantos meklējumos pēc kā jauna un neizjusta. Necieš vientulību, tāpēc jaunu cilvēku iepazīšana ir gluži kā hobijs.

Nav tas cilvēks, kas gulēs ar kuru katru. Izvēlīgs, svarīgi justies ērti šī cilvēka sabiedrībā, vēl jo vairāk – vienā gultā zem vienas segas.

Lai lasītu tālāk, šķir otru lapu!

COMMENTS

Pievienot komentāru