Acis, lūpas vai mati? Kas tavā izskatā ir pats izteiksmīgākais, atkarībā no tavas zodiaka zīmes

Uzzini, kāda ir tava izteiksmīgākā izskata iezīme, atbilstoši horoskopam!

Bieži vien mēs pamanām cilvēkus, kam ir izteiktas acis, uzacis, figūra vai citas lietas. Izrādās, ka katrai horoskopa zīmei ir kāda izskata iezīme, kas visvairāk izceļas vai ir vislabākā.

AUNS – seja. Parasti tā ir ļoti izteiksmīga un atmiņā paliekoša. Sievietei – Aunam ir īpaši daiļa un proporcionāla seja. Daudziem Auniem mēdz būt izteikti sejas vaibsti, citiem – biezas uzacis. Parasti raksturīga ir plata piere.

VĒRSIS – lūpas/kakla rajons. Neatkarīgi no tā, cik tās ir biezas vai šauras, tās ir ellīgi pievilcīgas! Tā vien gribas noskūpstīt! Turklāt sievietēm īpaši seksīgs ir atslēgas kauls, viņām nevajadzētu izvairīties no apģērbiem, kuri atklāj kakla un plecu rajonu. Vīriešiem izteiksmīgs ir ādamābols.

DVĪŅI – rokas/ kājas. Viņiem ir īpaši interesanta paskata roku pirksti, nagi, vai arī kājas. Protams, ne vienmēr tas ir sliktā nozīmē, jo viņi sevi kopj, taču rokas, piemēram, varētu būt īpaši garas. Jebkurā gadījumā – ir kaut kas neparasts tieši šajās ķermeņa daļās.

VĒZIS – zobi/ seja. Zobi var būt īpaši skaisti, vai atkal – ļoti īpatnēji, ne vienmēr nozīmējot to, ka tie ir šķībi. Viena ļoti populāra iezīme – apaļa sejas forma.

LAUVA – mati. Sievietes tos mēdz kopt īpaši labi, ka tie izaug ļoti gari. Turklāt vīriešiem tie ir ļoti biezi. Nereti vīrieši mēdz būt ļoti mataini – apmatojums ir biezāks vai tumšāks nekā citiem.

JAUNAVA – sejas vaibsti. Protams, kā kurai Jaunavai – citai ir ļoti izteikti vaigu kauli, bet cita ir mantojusi apaļus vaigus. Lai vai kā, tā ir viena no izskata iezīmēm, kas izceļas visvairāk. Ja sievietei – Jaunavai kaut kas sevī nepatīk, viņa to spēs prasmīgi nomaskēt vai likt akcentu uz, piemēram, acīm.

SVARI – deguns/ augums. Kaut arī uzskatīta par vienu no skaistākajām horoskopa zīmēm, tomēr ir kaut kas izteikti neparasts viņu degunos. Sievietes augums ir izteikti sievišķīgs, bet vīrieši parasti ir salīdzinoši gari.

SKORPIONS – acis. Tās mēdz būt īpaši izteiksmīgas krāsas. Ja zilas – tad izteikti, gandrīz vai kā okeāns, ja brūnas, tad izteikti pievilcīgas, saules gaismā kļūstot pa zeltainas. Skatiens ir valdzinošs, teju grūti tam pretoties. Bieži vien viņš to dara pat neapzinoties.

STRĒLNIEKS – smaids. Tas nudien ir ļoti skaists un pievilcīgs. Viņš pēc dabas ir ļoti dzīvespriecīgs un viņa smaids viņu padara vēl neatvairāmāku.

MEŽĀZIS – balss. Kaut vai tā nav gluži taustāma iezīme, tomēr Mežāža balss ir ļoti interesanta. Vai nu izteikti dobja un zema, vai spalga un pat nepatīkama. Daudzi Mežāži varētu būt pat labi diktori.

ŪDENSVĪRS – piere. Daudziem tā ir ļoti izteikta vai plata, taču viņš tāpat neparastā veidā ir pievilcīgs. Lieki piebilst, ka acis mēdz būt interesantas formas vai krāsas.

ZIVIS – acis un augums. Sievietes nereti mēdz pieņemties svarā, bet tas pat nav sliktā nozīmē, jo vairumam ir ļoti skaists un pievilcīgs augums, nemēdz būt kaulu kambari. Acis toties ir lielas un mīlīgas. Ar skatienu vien spēj izpaust patiku vai nepatiku pret kādu.

Pievienot komentāru