Aktrise Uma Tūrmane – bez fotošopa un kosmētikas. Kā viņa izskatās savos 50…

Holivudas zvaigzne, talantīga režisora mīļākā aktrise, noslēpumaina un neatkārtojama. Uma Tūrmane! Aprīlī viņai paliks 50. Tā ir robeža, kuru grūti šķērsot daudziem no mums. Aktrise daudz strādā, 2020. gadā iznāks divas filmas ar viņas piedalīšanos. Fani noteikti gaida ar nepacietību!
Aktrise piedzima ļoti neparastā ģimenē. Viņas tēvs, universitātes profesors, kļuva par budistu mūku. Bet mamma, skaistule un modele, piedzima ļoti bagātā ģimenē.
Umas Tūrmanes augums ir 181 cm, taču viņa nemainīgi ietur savu stilu jau daudzus gadus.


Gaiši vidēja garuma mati, pavisam nedaudz kosmētikas, vai vispār bez tās, apavi bez papēžiem un ērts “casual” stila apģērbs.
Uma ar visu savu būtību cenšas pateikt, ka dzīvo sev un savai labsajūtai, ir par sevi pārliecināta par visiem simts procentiem. Viņas filmā ir kaut kāds, īpašais Tūrmanes stils, kaisle.


Uma Tūrmane ir mamma, viņai ir trīs bērni. Iespējams, esat uz ekrāniem redzējuši viņas vecāko meitu Maiju Tūrmani Houku. Viņa ir gājusi mātes un slavenā tēva pēdās. Vai gan viņai bija kāda cita iespēja?
Laulībā ar Ītanu Houku “Kill Bill” zvaigznei dzimis arī dēls, puisim tagad ir 17 gadi.
Jaunākajai aktrises meitiņai ir septiņi gadi, viņu sauc Rozalinda. Meitenes vārds sastāv no septiņiem vārdiem.


Umas Tūrmanes draugu sauc Arpads Bisons, viņš nodarbojas ar finansēm un viņi ir kopā jau divpadsmit gadus.
Aktrise izskatās pilnīgi dabiski, nevar novērot nekādas injekciju pēdas. Kā šķiet jums, dārgie lasītāji? Sēž iekšā viņā kāds velniņš… Piekrītat?
Vai jums patīk Uma Tūrmane? Gaidīsim jūsu komentārus.

Pievienot komentāru