Mēness kalendārs; maģiskās spēka dienas janvārī!

Esam sagaidījuši 2020. gadu, kas nozīmē to, ka ir laiks jauniem izaicinājumiem, piedzīvojumiem, mērķiem un sapņiem – ir laiks mainīt savu dzīvi uz labāko pusi!

Reizēm, lai izmainītu savu dzīvi, pietiek ar vienu dienu. Tai obligāti nav jābūt kādai no spēka dienām, taču tādās dienās jums ir daudz lielākas iespējas gūt panākumus.

Esiet jūs paši! Nemainiet savus principus! Atcerieties to, ka ļoti svarīgs ir domu spēks. Strādājiet ar savu iekšējo pasauli, lai mainītu ārējo.

7. janvāris

Šī diena ir ļoti svarīga kristiešiem, taču nevajadzētu aizmirst arī to, ka savas īpašās laimes enerģētikas dēļ šī diena ir ļoti svarīga arī visiem pārējiem. Vēlams palikt mājās, nodarboties ar mājas lietām. Centieties neprasīt pārāk daudz no apkārtējiem un nedomājiet par negatīvo. Šī ir patīkama un mierīga diena, kurā vajadzētu atpūsties.

9. janvāris

Šī diena ir ļoti labvēlīga tam, lai iegādātos vai saņemtu dāvanā mājas mīluļus. Ieprieciniet savu bērnu, otro pusīti vai vienkārši kādu tuvu cilvēku. Šajā dienā tāda rīcība būs īpaši svarīga. Kā arī var iepriecinātu pašu mājdzīvnieku, iegādājoties viņam kaut ko svarīgu.

LASI ARĪ ŠO:Nostiprinam imunitāti! Vienkārši pagatavojama vitamīnu bumba

17. janvāris 

Mēness kalendārā šī diena ir atzīmēta kā viena no vispozitīvākajām janvārī, tāpēc tā ir iekļauta spēcīgāko un svarīgāko janvāra dienu sarakstā. 17. janvāris enerģētiskā plānā solās būt patiesi varens. Labs laiks, lai uzsāktu ko jaunu, kā arī augstai fiziskajai aktivitātei.

19. janvāris

Šajā 2019. gada dienā īpašu uzmanību vajadzētu pievērst savai veselībai un garīgajam stāvoklim. Vajag vairāk uzturēties svaigā gaisā un sazināties ar apkārtējiem.

29. janvāris 

Planētas un zvaigznes šajā dienā atradīsies īpašā stāvoklī, kad cilvēkiem tiks dāvāta vārdu un rīcības brīvība. Pacentieties šajā dienā sākt īstenot savus visspilgtākos sapņus. Šajā dienā būs augsta zvaigžņu enerģētiskā aktivitāte, kā arī tās būs harmonijā ar planētām. Astrologi šajā dienā iesaka pārstāt just bailes attiecībā pret jaunām sajūtam un emocijām. Nevajag sevi turēt būrī. Pamēģiniet izvēlēties dinamiskāku ceļu un pāriet no plānošanas uz rīcību mīlas frontē.

31. janvāris 

Šajā dienā pastāv iespēja iegūt kā svētību, tā arī lāstu. Ļoti daudz kas būs atkarīgs no jums pašiem. Piemēram, jūs varat uzsākt kaut ko jaunu, pabeigt jau iesākto vai tikt galā ar saviem pienākumiem. Šī ir jaunu zināšanu diena. Domas šajā dienā ir vissvarīgākās, tāpēc esiet pārliecināti par sevi. Jūsu negatīvās domas var kļūt par iemeslu ļoti daudzām likstām. Iespējams, ka nāksies pārskatīt savus dzīves principus. Pārāk neaizraujaties ar nākotni, svarīga šajā dienā būs tieši tagadne.

COMMENTS

Pievienot komentāru