FOTO: Pirms un pēc. Vecmāmiņa Zina savos 89 gados pirmo reizi nolēma apmeklēt skaistumkopšanas salonu

 

Kas gan ir spilgtas, notikumiem bagātas vecumdienas? Laikam uz šo jautājumu nav universālas atbildes, jo katrs cilvēks pats nosaka prioritātes savā dzīvē un izlemj, kādus notikumus vēlas tajā ielaist. Šodien pastāstīšu jums par vecmāmiņu Zinu, kuras dzīve 89 gados ir notikumiem bagāta. Vecmāmiņa Zina ir no Baltkrievijas, Minskas, viņai ir 89 gadi un viņa ir Instagram blogere!

LASI ARĪ ŠO:Vecgada vakarā pazudusī Marija netālu no mājām atrasta mirusi
Forša, jautra, dzīvespriecīga. Viņa priecājas par katru savas dzīves dienu un katru notikumu uztver ar bērnišķīgu naivumu. Paralēli Instagram, vecmāmiņai Zinai ir arī You Tube kanāls, kas tiek aktīvi skatīts un komentēts. Pieļauju, ka iesākumā vecmāmiņai palīdzēja bērni un mazbērni, taču tagad viņa pati drosmīgi stājas kameras priekšā.
Vecmāmiņa Zina apmeklēja restorānu, nogaršoja suši, paziņoja, ka borščs ir daudz garšīgāks, tad duelējās ar kociņiem ar restorāna viesmīļiem, dziedāja un dejoja. Taču visvairāk man patika, kā vecmāmiņa Zina apmeklēja skaistumkopšanas salonu.

 

View this post on Instagram

 

Бабушка впервые в салоне красоты!!!

A post shared by 💣🅱🅻🅾🅶🅴🆁🆉🅸🅽💥ЛЕКАРСТВО ОТ СКУКИ💊 (@blogerzin) on


Viņa gāja pa tirdzniecības centru, apjūsmodama tā košumu un spožās gaismas. Iegājusi skaistuma salonā, palūdza ķemmi, lai savestu sevi kārtībā. Jāsaka, ka vecās kundzes mati ir kupli un biezi. Ne visas dāmas divdesmit gadu vecumā var lepoties ar tik biezu matu rotu.


Vecmāmiņa Zina runā vienkāršā, mazliet vecmodīgā valodā. Stāsta par to, ka viņas dzimtajās vietās ir ļoti skaisti meži. Tāpat stāsta, par to, ka nekad nav apmeklējusi frizieri un matus vienmēr griezusi pati mājas apstākļos, vēlāk matus viņai griezusi meita.

Pievienot komentāru