Ārstniecisko augu horoskops – Kurš no augiem būs vispiemērotākais katrai Zodiaka zīmei.

Daudzi nemaz nezina, ka ārstniecība ar augiem tiek piemērota katrai Zodiaka zīmei atsevišķi. Tiek uzskatīts, ka vislabāk ārstnieciskie augi iedarbojas tieši uz konkrētām Zodiaka zīmēm, turklāt katrai no tām ir savs specifiskais augs.

Izrādās, ka ārstniecisko augu un astroloģijas starpā ir cieša saikne, par kuru cilvēce zinājusi jau kopš seniem laikiem. Katrai Zodiaka zīmei ir atšķirīgas reakcijas pret noteiktām ārstnieciskām zālītēm un augiem. Šodien mēs jums pastāstīsim, kurš no augiem būs vispiemērotākais katrai Zodiaka zīmei.

Auns. Diemžēl Aunu vājā puse ir viņu nervi, kuru dēļ šīs zīmes pārstāvji var slimot ar dažādām nervu un acu slimībām, kā arī bieži izjūt galvassāpes. Astrologi iesaka šīs kaites ārstēt ar piparmētras, timiāna, baldriāna un daudzu citu augu palīdzību. Auniem tāpat ļoti noderēs alveja, mežrozītes, nātres un bārbele, kuru sastāvā ir daudz vitamīnu.

Vērsis. Viņu vājā vieta ir kakla un sprandas slimības, vielmaiņas traucējumi, kā arī problēmas ar gremošanas trakta darbību. Vēršiem vislabākie augi būs majorāns, anīss un rozmarīns (ja problēmas ar gremošanas trakta darbību), priežu pumpuri un asinszāle (saaukstēšanās gadījumā), piparmētra, timiāns un mazais mārslis (iedarbosies kā nomierinošs līdzeklis, kā arī līdzeklis, kas cīnīsies pret mikrobiem).

Dvīņi. Tieši Dvīņi ir visnemierīgākie un aizdomīgākie Zodiaka zīmes pārstāvji. Dvīņi mēdz nepasargāt savu nervu sistēmu, tādēļ šīs zīmes pārstāvjiem ir nosliece pret dažādām slimībām, kas būtu, piemēram, bronhīts, plaušu slimības, ādas un nervu sistēmas problēmas, var rasties dažādas nopietnas neiralģiskas slimības. Dvīņiem visnoderīgākās ir kumelītes, asinszāles, eikalipta lapas, vībotne, vilkābele, dilles, pētersīļi, baldriāns, sarkanais āboliņš, timiāns, pētersīļi, kā arī burkāni.

Vēzis. Šīs zīmes pārstāvju vājā vieta ir gremošanas orgāni. Nātres lapas palīdzēs atbrīvoties no sāpēm vēderā; no žultspūšļa iekaisumiem pasargās kukurūzas pavedieni, ķirbji un pienenes. Pret dedzinošo efektu cīnīties palīdzēs salvija, plūškoks un liepu ziedi, kā arī rozmarīns un portulaka.

Lauva. Šīs Zodiaka zīmes pārstāvju vājākais punkts ir sirds un asinsvadu sistēma. Lauvām iespējamas sāpes krūtīs, mugurā, tāpat iespējama arī išēmija, stenokardija, žultspūšļa slimības un neiroze. Palīdzēt uzlabot veselību spēs kumelītes, dadzis, kliņģerītes, pētersīļi un dilles.

Jaunava. Vājā puse – kuņga un zarnu trakta sistēma. Šīs zīmes pārstāvjiem ir nosliece uz kolītu un gremošanas trakta darbības traucējumiem. Visnoderīgākie augu un ogas: piparmētra, baldriāņi, zemenes, mellenes, lavanda, asinszāle, vībotne.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu

Pievienot komentāru