ZIVIS – cilvēki, kas ļaujas pašplūsmai un ir ļoti līdzsvaroti

Zivis pieder pie pasīvajām Zodiaka zīmēm. Šiem cilvēkiem parasti nav raksturīga neatlaidība un apņēmība. 

Zivis, nespēdamas pretoties apstākļiem, nododas sapņiem, paļaujoties uz to, ka viss pats saliksies tā, kā vajag, un neuztraucas par sīkumiem, taču vispār šie cilvēki ir ļoti līdzsvaroti. Ja arī kaut kādas emocijas parādās, tad uz ļoti īsu brīdi, turklāt tās reti kad ir tik spilgtas, lai kāds tās vispār pamanītu.

Lasi vēl: Kāpēc tu esi tik kaitinošs?! Atbildi pateiks tava Zodiaka zīme!

 

Zivis prot sargāt savu mieru, neļaujot kaut satraukumiem un pārdzīvojumiem izpostīt viņu dvēseles līdzsvaru. Pat vismazsvarīgākos lēmumus Zivis pieņem ļoti ilgi. Tas gan nenotiek tāpēc, ka viņas visu ļoti apdomātu, bet gan tāpēc, ka viņām uz kaut ko konkrētu ir ļoti grūti koncentrēties. Šie cilvēki dod priekšroku savai intuīcijai un tic likteņa zīmēm.

Zivis pilnīgi noteikti nav merkantīlas. Viņām daudz patīkamāk ir rūpēties par citiem, nekā pašām par sevi, taču vieglāk no Zivīm ir sagaidīt līdzjūtību un mierinājuma vārdus nevis reālu darbību, taču viņas ļoti prasmīgi spēj piespiest apkārtējos palīdzēt tiem, kuriem tas nepieciešams.

Lasi vēl: ŪDENSVĪRS. Psiholoģiskais portrets.

Šajā zīmē dzimušie izvairās no sāncensības un konfliktiem, cenšas attālināties no situācijām, kas rada nemieru.

Viņu intelekts ir ļoti neparasts. Viņu spriedumi ir apbrīnojami. Pasaules redzējums neviennozīmīgs, bet priekšstati par apkārtējiem visnotaļ strīdīgi. Ļoti daudzas Zivis ir neveiksminieces, taču starp viņām pilnīgi noteikti ir arī tie, kuri sasniedz harmoniju un laimi.

Pievienot komentāru