AS “Cēsu alus” piekto gadu pēc kārtas atzīts par labāko darba devēju Vidzemē

AS “Cēsu alus” jau piekto gadu pēc kārtas atzīts par labāko darba devēju Vidzemes reģionā interneta personāla atlases uzņēmuma “CV-Online Latvia” rīkotajā aptaujā “TOP Darba devējs 2018”. “TOP 50 Darba devēju” topā AS “Cēsu alus” pakāpies uz augšu par divām vietām un 2018.gadā ieņem 11.vietu starp Latvijas labākajiem darba devējiem.

Eva Sietiņsone, “Cēsu alus” valdes priekšsēdētāja: ““Cēsu alus” līdztekus biznesa mērķu sasniegšanai vienmēr ir rūpējies arī par ilgtspējīgas darbības nodrošināšanu, kas ietver arī rūpes par uzņēmuma darbinieku attīstību un labsajūtu, kā arī labvēlīgas un motivējošas darba vides radīšanu uzņēmumā. “Cēsu alus” iekšējo kultūru raksturo nepārtraukta attīstība – gan pašu darbinieku profesionālā attīstība, gan darba un procesu efektivitāte un uzlabošana – tas ļauj sasniegt izaicinošus mērķus gan darbiniekiem individuāli, gan kopā kā komandai un uzņēmumam. Mēs lepojamies ar to, ka “Cēsu alus” ir ne tikai lielākā Latvijā ražojošā alus darītava, bet jau vairākus gadus esam arī labākais darba devējs Vidzemē. Tas nozīmē, ka darbinieki novērtē to, ko uzņēmums viņiem sniedz, un darbinieki ir mūsu uzņēmuma labākie vēstneši.”

“CV-Online Latvia” aptauja “Labākais darba devējs 2018” norisinājās no 2018.gada 18.decembra līdz 2019.gada 27.janvārim un tajā piedalījās 7973 respondenti.

Pievienot komentāru