Austrumu horoskops. Sieviešu tipi pēc viņu Zodiaka zīmēm

Pēc austrumu horoskopa sievietes iedalās vairākos tipos. Katru tipu definē konkrēta uzvedība, rakstura īpašības un noteikti dzīves principi.

Šis iedalījums daiļā dzimuma pārstāvēm palīdz daudz vairāk iepazīt sevi, bet vīriešiem dod iespēju uzzināt to, ko viņi vēl noteikti nezināja par savu partneri, tāpēc ar šo horoskopu būtu vēlams iepazīties arī stiprā dzimuma pārstāvjiem, jo tas pilnīgi noteikti var palīdzēt uzlabot attiecības. Galvenais tajās ir ne tikai sapratne, bet arī izpratne, un šis sieviešu iedalījums noteikti var palīdzēt izprast sieviešu būtību!

Lasi vēl: Austrumu horoskops. Vīriešu tipi pēc viņu Zodiaka zīmēm

SIEVIETES – ROMANTIĶES 

Zirgs, Tīģeris, Suns

Šo trīs austrumu horoskopa zīmju pārstāvēm piemīt eņģeļa āriene, bet arī ļoti sarežģīts raksturs. Viņas ļoti vēlas būt spēcīgas un neatkarīgas, taču dvēseles dziļumos viņas ir ļoti labsirdīgas un neizlēmīgas. Šis sieviešu tips atšķiras arī ar to, ka viņām vienmēr ir ļoti liela enerģija, tāpēc bieži vien viņas sasniedz savus mērķus, taču, ejot uz saviem mērķiem, viņas bieži vien neaizdomājas par sekām. Mīlestība viņām bieži vien sagādā ciešanas un vilšanos, jo tad, kad šīm sievietēm jau sen kā ir pienācis laiks noņem “rozā brilles”, viņas tik un tā turpina visu idealizēt. Viņas ir ļoti lojālas un uzticamas, tāpēc šīs “romantiskās” sievietes saviem vīriem var kļūt ne tikai par uzticīgām sievām, bet arī labām mājsaimniecēm un kompanjoniem, kuras vienmēr atbalstīs savu otro pusīti grūtā brīdī.

 

SIEVIETES – CĪNĪTĀJAS

Vērsis, Čūska, Gailis

Šo zīmju sievietes ir ļoti ambiciozas, garā spēcīgas, apņēmīgas un pārliecinātas par sevi. Bieži vien viņas par galveno savas dzīves sastāvdaļu uzskata karjeru, jo personīgā izaugsme viņām viennozīmīgi ir ļoti svarīga. Mīlestība viņām ir gan iedvesmas avots, gan arī viņu vājība, tāpēc, ja viņas iestūrē laulības ostā, tad noliek sev priekšā ļoti grūtu uzdevumu – apvienot ģimeni, bērnus darbu, bet viņas neko nevēlas zaudēt, tāpēc upurēt kaut ko viņām ir ļoti grūti. Attiecībās “spēcīgās” sievietes tiecas būt līderes, taču dvēseles dziļumos sapņo atgriezties bērnībā, kļūstot atkal mazas un neaizsargātas.

 

SIEVIETES – SKAISTULES

Žurka, Pērtiķis, Pūķis

Viņas ir īsts sievišķības, vājuma un jutekliskuma iemiesojums – sievietes, kuras vīrieši viennozīmīgi apbrīno. Gan viņu izskats, gan arī iekšējā pasaule valdzina, turklāt, neskatoties uz viņu vieglumu un bezrūpību, viņas ir apveltītas arī ar ļoti reālistisku domāšanu. “Burvīgās” sievietes attiecībās novērtē finansiālo labklājību, harmoniju un rūpes. Šo zīmju pārstāves bieži vien mēdz būt ļoti kaprīzas, un panākt savu viņas ir iemācījušās ar histēriju un asaru palīdzību. Viņas noteikti ir radītas laulību dzīvei, taču viņu vīriešiem viennozīmīgi ir jārada visi nepieciešamie apstākļi, lai sniegtu viņām visu, kas vajadzīgs.

 

NEATKARĪGAS SIEVIETES

Kaza, Cūka, Kaķis

Šīm sievietēm piemīt kāds maģisks iekšējais spēks, kas ir spējīgs darīt neticamas lietas, turklāt šo zīmju sievietes ir apveltītas arī ar varu pār vīriešiem. Bieži vien šīs “neatkarīgās” sievietes uzticas savām sajūtām un intuīcijai, mēģinot it visā atrast kaut ko, kas padarītu viņas vēl noslēpumainākas un neprognozējamākas. Viņas nekad neļaus valdīt pār sevi vīrietim. Viņas darīs visu, lai sasniegtu to, ko vēlas, tāpēc mīlestība un ģimene viņām bieži vien nav tas svarīgākais, viņas tiecas pēc brīvības un neatkarības.

Lasi vēl: Ķīniešu horoskops. Sievietes seksuālais spēks

 

Pievienot komentāru