Baiļu horoskops – no kā baidās katra zīme?

Katram ir bailes no kaut kā.  Kāds baidās no augstuma, kāds no slēgtām telpām, bet daudzi baidās arī no izgāšanās, tikt pamestiem vai nemīlētiem. Uzzini, kādas ir tieši tavas bailes, atbilstoši zodiaka zīmei, un kā ar tām cīnīties!

Auns Pirmais solis, kas jāsper, lai pārvarētu bailes: atzīsti, ka tu no kaut kā baidies. Atklātība pret sevi un atzīšana, ka no kā baidies patiesībā liecina par spēku.

Vērsis Centies tik daudz nekoncentrēties uz negatīvo. Tu sapratīsi, ka no mušas uzpūt ziloni brīžos, kad tas nav nepieciešams, kā arī atklāsi, ka tevi mājo nepieciešamais spēks baiļu pārvarēšanai.

Dvīņi Labākais veids, kā pārvarēt bailes ir runājot par tām ar psihologu. Tev taču patīk runāt, turklāt šāda veida sarunas, kurās nākas koncentrēties uz problēmām, palīdzēs atbrīvoties no bailēm un tikt tām pāri.

Vēzis Tev jāsper nelieli solīši, lai izietu ārpus savas komforta zonas. Dodies uz kino, veikalu, un paildzini pastaigas apmeklējot parku vai pilsētu. Ja stāsies pretī tam, kas tevi emocionāli un fiziski biedē, tu jutīsies drošāk, jebkurā vidē.

Lai lasītu tālāk par pārējām Zodiaka zīmēm, šķir otru lapu!

Pievienot komentāru