Biedrības namā krāšņi aizvadīs simtgadi un sagaidīs Jauno 2019. gadu

31. decembrī no plkst. 22:00 ar īpaši krāšņām Jaungada svinībām durvis vērs Liepājas Latviešu biedrības nams, aicinot ikvienu pavadīt Vecgada vakaru un sagaidīt Jauno gadu kopā ar Dailes teātra dziedošajiem aktieriem no grupas “ILGA”.

Pēc pusnakts balles viesi Jaungada nakti varēs izdejot mūziķu apvienības “VINTĀŽA” muzikālās programmas pavadījumā. Eleganta un spoža kā dārgakmeņi, līksma un dzirkstoša kā šampanietis – tāda solās būt Jaunā 2019. gada svinību nakts “Zem zvaigžņotās debess” Liepājas Latviešu biedrības namā.

Grupā “ILGA” apvienojušies trīs talantīgi, harizmātiski un atraktīvi Dailes teātra dziedošie aktieri – Gundars Silakaktiņš, Aldis Siliņš un Lauris Subatnieks, kuri sagaidot Jauno gadu, balles apmeklētājiem sniegs īpašu gadumijas koncertprogrammu “Ar zvaigznēm dzied mana sirds”. Vecgada izskaņā dzirdēsim populārākās svētku laika kompozīcijas un tautā iemīļotus, visiem tik ļoti zināmos skaņdarbus, kas apmeklētājiem sniegs īstu muzikālu baudījumu. Ansamblis “Ilga” jau kopš 2005. gada uzstājas dažādās vietās Latvijā, izpildot humora pilnus uzvedumus un skaņdarbus no jaunākajām teātra izrādēm, kā arī dejojamas un līdzi dziedamas Raimonda Paula, Zigmara Liepiņa un Imanta Kalniņa dziesmas.

Jaungada koncertprogrammas mirdzošo spozmi neapdzēst palīdzēs un par enerģiskiem deju ritmiem parūpēsies Egija Skujiņa un Ēriks Veits, kuru izpildījumā redzēsim krāšņas dejas, tērpiem izstarojot žilbinošu eleganci, kas vienaldzīgu neatstās nevienu.

Pēc daudzu liepājnieku izteiktas vēlēšanās, balles viesi Jaungada nakti varēs izdejot mūziķu apvienības “Vintāža” šarmanto puišu muzikālās programmas pavadījumā, kas nu jau sešus gadus veido muzikālas restaurācijas no pagājušā gadsimta spožākajiem darbiem latviešu estrādes mūzikā. Bez tradicionālajām, iemīļotajām un tautā populārajām melodijām latviešu valodā, mūziķi izpildīs arī populārākos ārzemju mūzikas hitus.

Vecgada vakars ir piemērotākais laiks, lai pievērstos nākotnes pareģošanai un zīlētu. Kurš gan nevēlas nedaudz ielūkoties nākotnē un pasapņot par to? Naktī, kad nav nekā neiespējama, pie elegantajām zīlniecēm izliesim katrs savu 2019. gada laimi un piedalīsimies daudzās citās jautrās nākotnes pareģošanas izdarībās – amizantā veidā izzīlējot nākamā gada svarīgākos dzīves notikumu pavērsienus.

Skaisti vakartērpi, grezns interjers, īpaši veidota koncertprogramma un dzīvā mūzika visas nakts garumā – tas viss Jūs sagaida Liepājas Latviešu biedrības nama Jaungada svinībās „Zem zvaigžņotās debess”, kurā balles apmeklētājiem tiks sniegta iespēja Vecgada vakaru pavadīt īpaši izsmalcinātā atmosfērā – pie elegantiem apaļajiem galdiem, zelta un sudraba spožuma ieskāvumā, zāles apgaismojumam iemirdzoties debess zilā krāsu toņu spēlē – sajūtoties gluži kā zem zvaigžņotām debesīm. Lai šis pasākums paliktu atmiņā, pašus skaistākos balles mirkļus varēs iemūžināt tematiskajā fotostūrītī “Zvaigžņu nakts mirdzumā”.

Pievienot komentāru