Ar ko jums asociējas saldējums?! Droši vien, ka uzreiz iedomājāties par kādu karstu vasaras dienu!
Vai zinājāt, ka no saldējuma var pagatavot kādu lielisku desertu, kas priecēs jūs jebkurā gadalaikā?! Centīsimies jūs pārsteigt un piedāvāt kādu visnotaļ neparastu recepti.
Cepts saldējums – interesants gardums, kurš garšos visai ģimenei, turklāt tā pagatavošana ir visnotaļ ātra un vienkārša, kas nebūt nav mazsvarīgi. Ieprieciniet savus mīļos ar šo burvīgo desertu, lai viņi nedaudz palauza galvu, domājot par to, kā jums izdevies pagatavot tādu šedevru.
Lasi vēl: Recepte. Torte “Snickers” – vienkārši pagatavojama un bezgala garšīga!
SASTĀVDAĻAS:
- 100 g saldējums;
- 40 g kokosriekstu skaidiņas;
- 150 g kukurūzas pārslas;
- 1 ola;
- 250 ml saulespuķu eļļa.
PAGATAVOŠANA.
Kukurūzas pārslas sablendē.
Bļodiņā sakuļ olu.
Saldējuma gabalu vispirms apviļā kokosriekstu skaidiņās, tad olā un beigās kukurūzas pārslās. Tad atkal iemērc olā un apviļā kukurūzas pārslās.
Eļļu kārtīgi uzkarsē. Tajā uz 30-40 sekundēm ieliek saldējuma gabalu.
Pēc tam to liek uz šķīvja un uz 15 minūtēm ievieto ledusskapī.
Pirms pasniegšanas izrotā ar piparmētru lapiņām. Var arī pārliet ar iemīļoto sīrupu vai papildināt ar ievārījumu.
Lai labi garšo!
Lasi vēl: Recepte. Šokolādes pīrāgs ar biezpiena bumbiņām – garšos gan lieliem, gan maziem!