Cilvēki, kas ievēro šos 8 principus, vienmēr piesaista pretējā dzimuma uzmanību

 

4.Esi pārliecinošs

Cilvēki, kas ir pārliecināti par sevi, ir ļoti, ļoti pievilcīgi. Vai tu vari paskatīties spogulī un pateikt: „Es mīlu sevi tik ļoti! Esmu lielisks cilvēks.” Tas izklausās pārlieku pašpārliecināti, bet tas tā nav. Kā citi tevi uzskatīs par iedvesmojošu un pārliecinātu, ja tu pats to nespēsi?

5.Izsaki sarunas biedra vārdu sarunas vidū

Viens no mīļākajiem un patīkamākajiem vārdiem, ko dzirdēt sarunas vidū ir…tavs vārds. Tavam sarunas biedram – viņa vārds. Kā tu juties, kad jauns paziņa sarunas laikā izteica tavu vārdu? Pieņemu, ka diezgan labi. Ir patīkami apzināties, ka šis cilvēks vēl joprojām ir ieinteresēts sarunā, tevis iepazīšanā.

6.Izrādi savu interesi tematā, ko sarunas biedrs/partneris uzsāka

Šis punkts parāda, ka tu esi aktīvi ieinteresēts sarunā. Cilvēki jūtas labi, kas tiek uzklausīti.

7.Parādi, ka arī tev ir vājības

Ja saruna turpina attīstīties, piemini arī to, ka tev ir kādas bailes vai uztraukums. Parādi, ka arī tu esi reāls cilvēks, tikpat labs kā cilvēks tev pretī, tikpat ievainojams.

8.Palīdzi viņiem iegūt kontaktus, ja tas nepieciešams

Vienkāršs jautājums „Kā tev veicas ar saviem mērķiem?” un turpinājums „Varbūt es tev varu palīdzēt.” ir ļoti uzmundrinošs, kā arī rada apbrīnas sajūtu, cieņu. Kad tu dod citiem to, ko viņi vēlas, ar laiku tu atpakaļ arī saņemsi to, ko pats vēlies.

Pievienot komentāru