DĀVANU HOROSKOPS. Kā iepriecināt katras Zodiaka zīmes pārstāvi?!

 

Ir pirmssvētku laiks, un kuru katru brīdi sāksies lielais iepirkšanās bums, bet dāvanu iegāde noteikti nav no tiem vieglākajiem procesiem!

Cilvēki ir dažādi, viņu vērtības un vēlmes ir dažādas, tāpēc dažs priecāsies par to, par ko cits varbūt nebūs stāvā sajūsmā, taču svētki paliek svētki un kaut kas ir jādāvina! Lai izvēlētos vislabāko dāvanu, piedāvājam ielūkoties dāvanu horoskopā!

Lasi vēl: Nedāvini un nepieņem šīs 7 lietas, jo tās var nest neveiksmi!

 

AUNS 

Auni ir ļoti aktīvi, viņiem piemīt zinātkāra daba. Viņu hobiji mainās, un katra viņu aizraušanās ir kā vēl neizpētīta pasaule, kas paņem visu Aunu uzmanību! Tātad atbilde uz jautājumu, ko šīs zīmes pārstāvjiem dāvināt, ir acīmredzama – Auniem ir jādāvina kaut kas tāds, kas sakrīt ar viņu iekšējo strāvojumu, viņu vēlmēm un hobijiem. Ja neesat pārliecināti savā izvēlē un nezināt, ar ko šīs zīmes pārstāvis konkrētajā periodā aizraujas, vai arī vienkārši neesat viņu sen satikuši, dāviniet Aunam naudu lielā un spilgtā aploksnē, jo Auniem ir ļoti svarīgi, lai dāvana piesaistītu arī skatienu un būtu dzīvespriecīgās krāsās.

VĒRSIS

 

Nav obligāti, taču ļoti vēlams, lai dāvana Vērsim būtu dārga, vēl labāk – ļoti dārga. Ticiet, viņš to novērtēs kā neviens cits! Necentieties būt oriģināli vai arī kaut kādā veidā pārsteigt Vērsi. Pret dāvanām viņš attiecas ļoti nopietni, tāpēc kaut kas tāds viņu drīzāk biedēs, nekā iepriecinās. Vērša dāvanai jābūt taustāmai, lai to varētu baudīt un ar to lepoties! Vērsis ir estēts, tāpēc dāvanai ir jāpriecē arī viņa acis, kas nozīmē to, ka jums īpaša uzmanība ir jāpievērš gan dāvanas izskatam, gan tās iesaiņojumam – tai ir jāizskatās dārgi un respektabli.

DVĪŅI

Dvīņi dievina pārsteigumus, tāpēc būs priecīgi par jebkuru neparastu vai eksotisku dāvanu! Pārsteidziet Dvīni – un jūsu dāvana būs vislabākā! Dvīņi noteikti spēs novērtēt roku darbu (kaut kas tāds noteikti nevienam citam nebūs), kā arī izstrādājumus, kas izskatās ļoti viegli un gaisīgi – piemēram, stikla. Gaiss – tā ir Dvīņu stihija, tāpēc viņiem patīk viss, kas par to atgādina, ienesot viņu dzīvēs brīvības dvesmu! Dāvanai, kas domāta Dvīņiem, ir jābūt oriģinālai. Dvīņi var apvainoties, ja dāvināsiet viņiem kaut ko ļoti konservatīvu, kaut arī dārgu. Šīs zīmes pārstāvjiem nav ieteicams dāvināt naudu, jo viņi to ātri un viegli notērēs dažādos sīkumos, kas nozīmē to, ka no dāvanas nekas nepaliks, it kā jūs nemaz neko nebūtu uzdāvinājuši.

VĒZIS 

Vēzis ir ļoti jūtīga un tajā pat laikā arī ļoti noslēpumaina zīme, tāpēc izvēlēties dāvanu šīs zīmes pārstāvim nepavisam nav viegli! Klusībā Vēzis noteikti cer, ka ar dāvanas izvēli trāpīsiet desmitniekā, lai gan savas vēlmes viņš pārāk neafišē. Protams, ka vislabāk būtu dāvināt to, par ko Vēzis patiešām sapņo, taču ja jūs neesat pārliecināti par savas dāvanas izvēli, eksistē vesela virkne dāvanu, kas Vēzim noteikti būs pa prātam! Pirmkārt, tās ir dažādas skaistas lietiņas, ar ko var izdaiļot savu mitekli vai izmantot saimniecībā. Neaizmirstiet arī to, ka Vēzis ir estēts, un arī dāvanas iesaiņojumam ir jābūt acīm tīkamam!

 

LAUVA

Lauva ir “saules” zīme, un šīs zīmes pārstāvji ir bezgala dāsni, tāpēc, iegādājoties dāvanu, noteikti neskopojieties, jo Lauva to pilnīgi noteikti nesapratīs. Dārga dāvana Lauvas acīs ir žests, kas parāda to, ka jūs viņu patiešām novērtējat. Tieši tāpēc Lauvai tas ir tik svarīgi! Šīs zīmes pārstāvja dāvanai pilnīgi noteikti jābūt izsmalcinātai, lai par to varētu tīksmināties arī citi. Ja jums trūkst līdzekļu kaut kam patiešām iespaidīgam, nopērciet šīs zīmes pārstāvim nelielu suvenīru, taču noteiki kāda slavena brenda un pēdējās kolekcijas.

JAUNAVA

Jaunava, pirmkārt, novērtēs dāvanas praktiskumu, taču tas nebūt nenozīmē, ka jūs viņai varat dāvināt tikai virtuves kastroļus. Obligāts nosacījums – lai dāvana būtu noderīga, pretējā gadījumā šī dāvana Jaunavas acīs ir izmešanas vērta. Izdabāt Jaunavai ir visnotaļ viegli, jo pilnīgi pietiek ar to, ka tiešā veidā pajautāsiet, ko viņa vēlas. Jaunava jums pilnīgi noteikti ar prieku izstāstīs par to, ko viņa vēlētos saņemt, jo, pēc viņas domām, tā ir daudz labāk, nekā pēc tam mocīties ar nekam nederīgu dāvanu, kas tikai aizņem vietu dzīvoklī!

SVARI 

Atšķirībā no pārējām Zodiaka zīmēm, Svarus iepriecināt ar dāvanām ir visnotaļ viegli, jo pat tad, ja jūs gadījumā nebūsiet pilnībā uzminējuši viņu vēlmes – Svari noteikti neapvainosies! Šīs zīmes pārstāvji dievina pārsteigumus un ir priecīgi jau par to faktu vien, ka viņiem kaut kas tiek dāvināts. Dāvana Svariem var būt gan klasiska, gan arī mūsdienīga, ar humora izjūtu vai bez, dārga un ne tik dārga – Svari jebkurā gadījumā to pieņems ar prieku! Svari jums nepiedos vienīgi bezgaumību, jo dāvanai noteikti ir jābūt izsmalcinātai!

SKORPIONS

Standarta dāvanu komplekts ir sliktākais, ko jūs varat pasniegt šīs zīmes pārstāvim, jo Skorpions grib justies unikāls, tāpēc arī dāvanai ir jābūt pēc iespējas intriģējošākai un jāatspoguļo viņa personība. Ja, piemēram, esat izlēmuši par labu kosmētikai, tad tai jābūt tādai, kas ir ierobežotā daudzumā. Šīs zīmes pārstāvji mīl eksotiku, tāpēc novērtēs jebkuru dāvanu, kas atvesta no kādas eksotiskas vietas, turklāt jūs pilnīgi noteikti Skorpioniem varat dāvināt kaut ko, kas lielākai daļai diez vai patiks, jo ekstravagantā Skorpiona sirdi noteikti kas tāds uzrunās.

STRĒLNIEKS 

Labākā dāvana zinātkārajam un sabiedriskajam Strēlniekam, protams, ir ceļojums! Uzdāviniet viņam ceļojumu uz kādu eksotisku salu vai kāpienu Everestā, un viņš uz mūžīgiem laikiem būs jūsu parādnieks! Protams, ka ceļojums ir ļoti īpaša dāvana, ko kurš katrs noteikti nebūs spējīgs uzdāvināt, taču jebkurā gadījumā dāvanai Strēlniekam ir jābūt tādai, kas garantē viņam spilgtas (ideālā variantā – asas) izjūtas. Strēlnieki mīl priecāties, tāpēc ar humoru un pārsteigumiem viņu virzienā pārspīlēt nav iespējams. Dažādas interesantas dāvanas vai loterijas ir tieši tas, kas dzīvespriecīgajiem Strēlniekiem ir vajadzīgs!

MEŽĀZIS

Ja jūs vēlaties izmest vējā naudu, tad uzdāviniet Mežāzim kaut ko skaistu, jo tādu nieciņu šīs zīmes pārstāvis pielīdzinās tukšai vietai! Īstai Mežāža dāvanai ir jābūt saistītai ar to, ar ko viņš nodarbojas savā dzīvē, taču ar praktiskumu nevajadzētu pārspīlēt, jo Mežāzis tomēr nav nekāds robots, bet gan cilvēks. Dāvanā viņš vēlas redzēt nelielas pārmērības, tāpēc dāvanas lietderīgumam ir jāslēpjas zem kaut kā oriģināla – piemēram, dizaina vai kaut kādām jaunām funkcijām! Ja jūs nezināt, ko dāvināt šīs zīmes pārstāvim, dāviniet viņam naudu vai dāvanu karti, jo Mežāzis to noteikti neiztērēs uz kaut kādiem niekiem. Viņš sev izvēlēsies lielisku dāvanu, turklāt atcerēsies arī to, ka tā ir tieši no jums!

ŪDENSVĪRS

Ūdensvīrs ir neparedzams un oriģināls. Bieži vien viņš nesaprot pats sevi, tāpēc, ja vien jūs nedzīvojat ar viņu kopā, jums diez vai izdosies uzminēt, kādu dāvanu viņš īsti vēlas, taču tas arī nav svarīgi, jo Ūdensvīrs ir tik ļoti zinātkārs, ka būs priecīgs par jebkuru dāvanu, kas spēs viņu pārsteigt! Viss jaunais, neparastais, aizraujošais, dīvainais un ekstraordinārais var būt lieliska dāvana Ūdensvīram, un, protams, ka dāvanai ir jābūt negaidītai. Ūdensvīrs pilnīgi noteikti nedrīkst nojaust, ko jūs viņam taisāties dāvināt!

ZIVIS

Šīs Zodiaka zīmes pārstāvju daba ir ļoti noslēpumaina, tāpēc ir ļoti grūti saprast, kas viņiem patīk un par ko viņi sapņo, tomēr ir lietas, ko pilnīgi noteikti Zivīm nevajadzētu dāvināt! Pirmkārt, tas attiecas uz tīri praktiskām sadzīves lietām, jo pat ļoti dārgs putekļusūcējs pilnīgi noteikti sarūgtinās jūtīgās Zivis, jo dāvanā viņas tomēr vēlas saņemt ko vairāk! Pašas Zivis ir spējīgas veltīt ļoti daudz laika un spēka, lai izvēlētos saviem tuvākajiem kaut ko īpašu, kas būtu burtiski radīts tieši viņiem, tāpēc, ja jūs vēlaties izpatikt Zivīm, dariet tieši tāpat – nežēlojiet laiku dāvanas meklējumiem, izvēlēties to ar sirdi un pārliecinieties par to, ka tajā ir apvienots smalks romantikas, sapņu un fantāzijas kokteilis!

Lasi vēl: Decembrī dzimušie – rakstura iezīmes, saderība un veiksmīgās dienas!

Pievienot komentāru