Dažas receptes, kas palīdzēs cīņā ar nieru problēmām

Recepte ar cepamo sodu ir ļoti efektīva!

Podagra ir problēma, kas galvenokārt skar tos, kam ir problēmas ar nierēm. Šiem cilvēkiem ir problēmas ar urīnskābes izdalīšanos. Pārmērīgs skābes daudzums organismā izraisa nelielu kristālu veidošanos, kas nogulsnējas kāju locītavās. Podagru pavada kāju pietūkums un nepanesamas locītavu sāpes.

Kā atbrīvoties no urīnskābes kristāliem.

Pirmkārt, tev vajadzētu mainīt dzīvesveidu un ēšanas paradumus. Tev vajadzētu ēst vairāk dārzeņu un organiskus pārtikas produktus, zivis, gaļu un pilngraudus. Izslēdz no sava uztura produktus ar piesātināto tauku saturu un pārstrādātu cukuru, kā arī ierobežo patērētā alkohola daudzumu.

Turklāt katru dienu ieteicams dzert pēc iespējas vairāk ūdens. Tas palielinās organisma spēju normāli atbrīvoties no toksiskiem atkritumiem un urīnskābes.

Tāpat ar podagru palīdzēs cīnīties daži līdzekļi, kurus var pagatavot mājas apstākļos.

Cepamā soda: Sajauc ½ tējkarotes cepamās sodas ar lielu ūdens daudzumu. Dzer šo dzērienu pēc iespējas biežāk.

Citronu sula: tā samazinās urīnskābes kristālu iespējamību. Izspiedi lielāko daļu citrona glāzē un pievieno ūdeni. Dzer no rīta pirms brokastīm.

Ābolu etiķis: tas var palīdzēt paradīt “sārmainu” tavu ķermeni, jo ābolu etiķis satur ābolskābi. Šī skābe iznīcina urīnskābi un izvada to no organisma. Izšķīdini 1 ēdamkaroti dabīgā ābolu etiķa glāzē ūdens (200 ml). Dzer divas reizes dienā pirms maltītes.

Kurkumīns: kurkuma galvenā sastāvdaļa. Šī viela aizsargās tavas nieres. Turklāt kurkumam piemīt izcilas pretinfekcijas īpašības.

Ananāsi: Ananāsi satur bromelīnu. Bromelīns ir pretsāpju līdzeklis un nodrošina nomierinošu pretinfekcijas efektu.

Linsēklas: tām ir dažādas ārstnieciskas īpašības un tās var samazināt urīnskābes līmeni.

 

Pievienot komentāru