Dienas horoskops 19. martam – labāk nepieņemt būtiskus lēmumus!

Ar ko 19. marta būs īpašs tieši tavai zodiaka zīmei?

Auns Tas, kas vēl nesen šķita kā laba ideja, šodien varētu jau mainīties, jo ienāks jauna informācija! Nepieņem būtiskus lēmumus!

Vērsis Nāksies saskarties ar vilšanos un nožēlu, taču atceries, ka tas viss tevi vēlāk novedīs uz pareizā ceļa un liks tev skaidrāk redzēt savu nākotni!

Dvīņi  Šodien vari aiztaupīt sev vilšanos un dusmas, ja spersi soli atpakaļ un paskatīsies uz visu no malas, sapratīsi, ko esi darījis pareizi un ko ne.

Vēzis Nepasaki to, ko vēlāk varētu nākties nožēlot! Emociju uzplūdi nav attaisnojums aizskarošiem vārdiem, tāpēc centies sevi savaldīt!

Lauva Savas labklājības uzturēšanas nolūkos, neiesaisties nekādās jaunās mīlas dēkās, nesteidzies, bet labāk uzgaidi! Vēlāk viss, kas ap tevi risinās, liksies daudz skaidrāks un saprotamāks.

Jaunava Šodien nevienam nedod iemeslu sevis aprunāšanai! Centies būt kluss un nepamanāms! Kad kāds tevi paslavē, centies neparādīt savu lepnumu!

Svari Nevelti lielu uzmanību materiālām lietām, bet gan koncentrējies uz iekšējā skaistuma pilnveidošanu un attīstību! Jaunu darbu uzsākšanu atliec uz vēlāku, šis tam nav piemērots brīdis.

Skorpions Gatavojies pārmaiņām! Tagad, kad šķiet, ka visu esi sapratis, tevi sagaida kāds pārsteigums, kas liks pārdomāt lietas un, iespējams, mainīt virzienu.

Strēlnieks Šodien pamanīsies atrasties īstajā vietā un īstajā laikā, iespējams pat nepamanot, kādas briesmas tev paies garām, tāpēc turi acis un ausis vaļā!

Mežāzis Vēlēsies pārmaiņas un kaut ko neizjustu, tāpēc šodien negaidi, ka citi tevi kaut kur pasauks, bet pats esi iniciators! Izvairies no neapdomīgas rīcības!

Ūdensvīrs Nepārvērtē savas spējas un neesi lepns, jo šodien pastāv augsta iespēja tikt atstātam muļķa lomā, tāpēc apdomājies, pirms saki savas domas skaļi!

 Zivis Šodien dari maksimāli daudz, lai ar nevienu nesastrīdētos. Mazi kašķi reiz novedīs pie kāda lielāka strīda kurā uzpeldēs nepatīkamas pagātnes kļūdas.

Pievienot komentāru