Dienas horoskops 23. aprīlim – daudz tiksi kritizēts

Auns Vairāk uzmanības pievērs jaunajai saņemtajai informācijai. Uzzināsi lietas, kas prātu padarīs daudz mierīgāku un ļaus pievērsties citām lietām.

Vērsis Tava iztēle paliks arvien spilgtāka. Tomēr tas šodien nenāks par labu, jo galvā izdomāsi tādas lietas, kas nemaz nenotiek – ar to ir iespējams sabojāt kādas tev svarīgas attiecības.

Dvīņi Šodien būs nepietiekamas koncentrēšanās spējas. Būsi pārāk emocionāls, kas tev ir ļoti neierasti. Citiem par saviem nodomiem labāk ir nestāstīt.

Vēzis Šodien daudz tiksi kritizēts, tādēļ gribēsi no sevis citus atgrūst, tomēr tā nav pareizā reakcija uz kritiku – tas būs jāpieņem un jāsamierinās.

Lauva Šodien tev tiks piedāvātas lieliskas iespējas izpausties. Ja šodien ir nozīmētas svarīgas tikšanās, vari būt pārliecināts, ka viss noritēs gludi.

Jaunava Ir laiks citiem atklāt savas idejas. Tava pozitīvā enerģija, ko izstarosi visas dienas laikā, pielips arī citiem. Neķeries klāt garlaicīgām lietām.

Svari Dienas pirmā puse nesola nekādus brīnumainus notikumus, bet dienas laikā viss mainīsies. Esi gatavs jauniem iespaidiem un patīkamu atmiņu veidošanai.

Skorpions Tava nākotne sāks šķist spožāka, nekā iepriekš esi domājis. Nebūsi tik ļoti organizēts un laicīgs kā parasti, centies izvairīties no pārāk lielas naudas tērēšanas.

Strēlnieks Daudz visādu šķēršļu, kuriem cauri iesi kā terminators. Vienīgais, kas tev palīdzēs tikt cauri šodienai, būs tava attieksme pret tām lietām, kuras tev tiks noliktas priekšā.

Mežāzis Šodien kļūsi vēl enerģiskāks un izrādīsi lielāku iniciatīvu. Tie, kuri vienmēr tev ir palīdzējuši, šodien nebūs tie, ar kuriem varēsi rēķināties.

Ūdensvīrs Dienas laikā kļūsi ļoti aktīvs. Šodien nevajag atteikt piedāvājumiem, jo tie pavērs plašas iespējas. Veiksmīgi izrādīsies komerciāli darījumi.

Zivis Šodien tev pat mazliet uzspīlēti nāksies izrādīt savu aktivitāti. Cilvēki ļoti vēlēsies ar tevi komunicēt, tādēļ nenoslēdzies sevī, esi atvērts un gatavs jauniem iespaidiem.

Pievienot komentāru