Dienas horoskops 25. oktobrim – patīkamas ziņas!

Uzzini, kas šodien gaidāms katras zodiaka zīmes pārstāvim!

Ja tavu prātu nomāc kādi jautājumi un tu meklē atbildes uz tiem, vai tevi vienkārši interesē iespējamie šīs dienas notikumi, tad izlasi šīs dienas horoskopu! Noskaidro, kā zvaigznes šodien ir nostājušās – tev par labu vai par sliktu?

 

AUNS Dzirdēsi patīkamas ziņas, kuras gaidi jau labu laiku. Draugi šodien tevi nepievils, tādēļ droši uz viņiem vari paļauties.

VĒRSIS Nedomā par aizgājušiem laikiem, tev vairāk jāpievēršas tagadnei, citādāk pats sev visu arvien vairāk un vairāk bojā.

DVĪŅI Šodien tevī būs ļoti daudz emociju – būsi uzvilkts un ļoti viegli nokaitināms. Neatsakies no palīdzības tikai sava lepnuma dēļ.

VĒZIS Vari šodien veidot ļoti tālas nākotnes plānus, jo tie varētu izdoties. Paļaujies uz iekšējo balsi un nedomā par lietām, kurām tev nav pierādījumu.

LAUVA Šodien varēsi nodemonstrēt savu labāko pusi. Padomā par to, vai tas, ko šobrīd dari, ir tas, ko vēlies, vai arī vienkārši meklē stabilu pamatu?

JAUNAVA Šodien ļoti aktīvi gribēsies pildīt savus pienākumus. Kāds vēlas savā labā izmantot tavu labo sirdi – centies atpazīt šo pašlabuma meklētāju!

SVARI Tu vienkārši atteiksies domāt loģiski, emocijas pār visu ņems virsroku. Domā par nākotni – šodien vari visu sakārtot pa plauktiņiem.

SKORPIONS Ļoti impulsīva attieksme – daudz nedomāsi, bet vienkārši darīsi. Jāiemācās sevi kontrolēt, citādāk tas var beigties bēdīgi.

STRĒLNIEKS Pat ja esi pilnībā apmierināts ar to, kas notiek tavā dzīvē, nedrīksti apstāties un atpūsties – tā visu vari palaist vējā.

MEŽĀZIS Neparasta pieeja parastajam darbam nesīs ļoti labus rezultātus. Šodiena nebūs tā labākā diena pašsajūtas ziņā.

ŪDENSVĪRS Neuzliec citiem savus pienākumus – lai arī citi tam piekritīs, karma darīs savu. Padomā par to, cik godīgs pēdējā laikā esi.

ZIVIS Šķitīs, ka viss brūk un jūk, bet atslēga ir tā, ka vienkārši ir jāsaglabā miers. Meklē varbūt jaunas darba iespējas, šodien var paspīdēt laime.

 

Pievienot komentāru