Zaudē 1 kg diennaktī pateicoties šim brīnumainajam produktam!

Katrai sievietei noteikti būtu jāzina par to, cik olīveļļa patiesībā ir vērtīga, jo tā satur ļoti daudz vielu, kas nepieciešamas ķermeņa skaistumam, slaidumam un jaunībai!

Karotīte olīveļļas dienā var palīdzēt uzlabot ne tikai ārējo izskatu, bet arī dāvāt brīnišķīgu viegluma sajūtu. Olīveļļas unikalitāte slēpjas tajā, ka to iegūst nevis no sēklām, izmantojot termisko vai ķīmisko apstrādi, bet gan no augļiem, tāpēc arī šis produkts ir daudz piesātinātāks ar barības vielām un aromātu, nekā citas pārtikā izmantojamās eļļas.

Lasi vēl: Olīveļļas vērtīgākās īpašības; gludām kājām un skaistiem matiem!

Olīveļļas vērtīgākās īpašības

olive-oil-being-poured-into-a-bowl

  1. Mononepiesātinātās taukskābes, ko satur olīveļļa, palīdz samazināt kaitīgā holesterīna līmeni asinīs, kā arī tauku jeb, tā saucamo, triglicerīdu, līmeni.
  2. Ir pierādīts arī tas, ka olīveļļa ļoti labvēlīgi iedarbojas uz sirds un asinsvadu sistēmu, kalpojot kā ļoti labs sirds išēmisko slimību profilakses līdzeklis.
  3. Attīra žultspūsli un aknas, novēršot žultsakmeņu veidošanos.
  4. Normalizē kuņģa un zarnu traktas darbību, kā arī palīdz veicināt svara zudumu.
  5. Olīveļļu tiek rekomendēts lietot arī resnās zarna vēža, diabēta un metaboliskā sindroma profilaksei.
  6. Olīveļļai piemīt arī pretiekaisuma iedarbība, kā rezultātā tās lietošana var palīdzēt samazināt artrīta un astmas radītos simptomus.

Olīveļļa tievēšanai

picmonkey-collage

Lai gan olīveļļa tiek uzskatīta par kalorijām bagātu (120 kkal uz 1 ēd. k.), tā tomēr var palīdzēt cīņā ar lieko svaru. Visa būtība slēpjas oleīnskābē, kas uzlabot gremošanas trakta darbību un normalizē vielmaiņu. Vieglam un vienmērīgam svara zudumam pilnīgi pietiek ar to, ka katru rītu stundu pirms brokastīm tukšā dūšā iedzersi 1 ēd. k. olīveļļas.

Olīveļļa ātrai notievēšanai

lemon-juice-olive-oil

Ātrākai notievēšanai un jebkuras diētas efekta uzlabošanai vajadzētu lietot olīveļļas un citronu sulas maisījumu. Ņemiet 0, 25 glāzes eļļu un piespiediet klāt sulu no viena vidēji liela citrona.

Dienas laikā vajadzētu lietot tikai mazkaloriju produktus, ēst augļus un dārzeņus, izslēdzot miltu ēdienus, saldumus, gāzētos dzērienus, kā ari ceptus un treknus produktus. Tādos apstākļos Jūs zaudēsiet no 500 g – 1 kg liekā svara diennaktī!

Neskatoties uz to, ka olīveļļa palīdz atbrīvoties no ļoti daudzām veselības problēmām, noteikti būtu jāatceras tas, ka olīveļļa nav ieteicama akūtu aknu un žultspūšļa slimību gadījumā.

Pievienot komentāru