Dienas horoskops 9. martam – izvairies no tenkām!

Uzzini, kas šodien gaidāms katram zodiaka zīmes pārstāvim!

Ja tavu prātu nomāc kādi jautājumi un tu meklē atbildes uz tiem, vai tevi vienkārši interesē iespējamie šīs dienas notikumi, tad izlasi šīs dienas horoskopu! Noskaidro, kā zvaigznes šodien ir nostājušās – tev par labu vai par sliktu?

Auns Klausi savai sirdsbalsij un ļauj tai sevi vadīt! No nopietnu lēmumu pieņemšanas šodien ieteicams izvairīties. Pieķeries darbiem ar vēsu prātu!

Vērsis Tava mēle tev var sagādāt nepatikšanas. Neīstais laiks, lai savas lielās ieceres paustu skaļi. Pagaidām būtu labāk, ka tas viss paliktu pie tevis.

Dvīņi Par tevi kāds smejas, tāpēc parādi savu lepnumu un izvairies no kontakta ar kādu, kas tavu dzīvi nesen ir atstājis.

Vēzis Ne no viena neko negaidi, tādā veidā nepiedzīvosi smagu vilšanos. Izvairies no strādāšanas komandā, dari visu pats, paļaujoties tikai uz sevi!

Lauva Lai arī cik ļoti tu nevēlētos atpūtu, tu pašlaik to nevari atļauties. Īstais laiks, lai izdarītu to, kas jau sen bija jāizdara! Iespējams, gaidāma vilšanās.

Jaunava Sapņu realizēšanai nepieciešams rīcības plāns! Pārdomā visus darbības soļus, kas tev palīdzētu virzīties mērķa virzienā!

Svari Sāc pievērsties nopietnām lietām un jautājumiem, par to, kas sen būtu bijis jāizrisina. Ir mazi sīkumi, kas bojā tavu laimi.

Skorpions Šodien centies no mušas neizpūst ziloni. Varbūt, ka lietas nemaz nav tik trakas un problēmas patiesībā ir viegli risināmas!

Strēlnieks Izvairies no diskusijām par citu cilvēku privāto dzīvi, jo kādam no tava paziņu loka ir ļoti liela mute, no kuras ciest vari arī tu!

Mežāzis Sastrādāšanās grupā tevi padarīs teju vai traku, tāpēc vēlams no tā izvairīties. Nepaļaujies uz citiem, bet gan dari visu pats!

Ūdensvīrs Tev var parādīties jaunas iespējas! Nekādā gadījumā nepalaid tās garām, jo tādā veidā tu gūsi jaunas emocijas un pieredzi.

 Zivis Uzzināsi ko jaunu un pārsteidzošu, bet pagaidām, lai tas paliek pie tevis! Uzmanīgi ar finansēm, iegādājies tikai to, kas tev pašlaik ir patiešām nepieciešams.

Pievienot komentāru