Dīvainas atkarības, kas raksturīgas zodiaka zīmēm

Lūk, no kā atkarīga ir katra zīme!

Katram ir sava vājā vieta…

 

Auns – sarakstīšanās ar draugiem sociālajos tīklos

Visticamākais, ka Auns visu dienu sēdēs internetā. Sarakstīšanās ar draugiem sociālajos tīklos Aunam ir vairāk kā dzīvesveids, nevis atkarība.

Vērsis – luksusa preces

Viens no galvenajiem iemesliem, kādēļ Vērši tiecas pēc finansiālas stabilitātes dzīvē, ir tādēļ, ka viņiem nepieciešams apmierināt savas nekontrolējamās vēlmes pēc luksusa precēm. Dārglietas, zīmolu apģērbs, labi automobiļi, eksotisks ēdiens – lai arī ko Vērsis vēlas, viņi pārliecināsies, lai tas būtu pats labākais, ko var iegūt.

Dvīņi – došanās uz iepirkšanās centriem

Dvīņiem patīk būt soli priekšā sabiedrībai un jau laikus iegādāties vismodernākās lietas.

Vēzis – toksiskas draudzības vai attiecības

Viņu pārlieku lielais jūtīgums parasti noved viņus līdz ļoti toksisku attiecību veidošanai. Līdzjūtīgie un uz ģimeni orientētie Vēži visticamākais centīsies noturēt šīs attiecības, lai arī cik toksiskas un negatīvas tās patiesībā būtu.

Lauva – selfiji

Iespējams, ka nepublicēsiet ikvienu selfiju jeb pašiņu, kurš jums patiks, bet jūs noteikti tos taisīsiet. Jūsu iemīļotākajā mājaslapā jau noteikti gozējas pāris jūsu mīļākie selfiji, bet pavisam drīz būs gaidāms to “pievedums”.

Jaunava – kofeīns

Lai gan lielākajai daļai cilvēku pietiek vien ar kafiju, Jaunavām ir nepieciešams lielāks kofeīna avots. Jūs noteikti laiku pa laikam pamanīsiet, ka Jaunavas vakaros sēdēs iekrautas enerģijas bundžu kalnos, šādi cenšoties izvilkt ilgos darba vai mācīšanās vakarus.

Svari – izolācija

Svaru spēja izvairīties no konfliktiem un izveidot pozitīvu atmosfēru, reizēm liek viņiem kļūt par vientuļniekiem. Svari var kļūt par tiem cilvēkiem, kas vieni paši sēž mājās, jo viņi tieši tik ļoti vēlas harmonijas pilnu un vieglu atmosfēru sev apkārt.

Skorpions – drāma

Vienalga, vai tā iegūta jūsu ikdienas dzīvē, noklausoties kārtējo draugu ķibeli, kaut dodoties uz ziepju operu – drāma ir kas tāds, bez kā neprotat dzīvot. Vienīgas, kas spētu novērs Skorpionu no dramatiskas filmas, ir kāds patiešām labs personīgais stāsts.

Strēlnieks – izpētīšana

Strēlnieks ir atkarīgs no jaunu lietu izmēģināšanas un jaunu rakursu izpētes. Strēlniekam ideālā gadījumā tā būtu pasaules apceļošana. Taču daudziem tik pat lielu prieku sagādā sava pagalma izpētīšana un iepazīšana.

Mežāzis – stūrgalvīgi dzīves ceļi

Mežāzis ļoti smagi strādās, bet noteikti to darīs savā noteiktā veidā. Par Mežāžiem bieži saka, ka viņi ir ļoti uzticami un atbildīgi, jo viņi tiešām izmaina savus dzīves ceļus. Lai gan parasti tas tiek uzskatīts kā kaut kas labs, Mežāži kļūst atkarīgi no šāda domāšanas veida ikvienā dzīves situācijā.

Ūdensvīrs – dziļa domāšana

Būdami Ūdensvīri, jūs noteikti laiku pa laikam pamanāt sevi iegrimušu labā grāmatā vai sarežģītas puzles risināšanā. Tas pat var būt izaicinošs darbs skolā vai darbā – jebkas, kas nodarbinās jūsu zinātkāro prātu.

Zivis – pārlieku lielās rūpes

Zivis nevar noskatīties, ka kāds cieš, nepiedāvājot viņam savu palīdzību. Tas var panākt to, ka viņiem paliek aizvien mazāk laika sev.

Pievienot komentāru