Džeimijs Dornans par attiecībām ar Dakotu Džonsoni: “Viņa man ir kā māsa!”

Kurš gan negaida erotiskās drāmas “Fifty Shades of Grey” pēdējo un noslēdzošo daļu “Fifty Shades Freed”?! Valentīndiena vairs pilnīgi noteikti nav aiz kalniem! 

Uz ekrāna starp abiem varoņiem valda īsta kaisle un mīlestība, taču kā ir dzīvē?! Vai arī reālajā dzīvē starp abiem partneriem ir uzplaiksnījusi romantikas dzirksts?!

Attēlu rezultāti vaicājumam “fifty shades freed”

To mums atklāja Džeimijs Dornans, kurš viesojās Džimija Kimela vakara šovā, kurā 35 gadīgais aktieris pastāstīja par savām attiecībām ar ekrāna partneri no filmas “Fifty Shades Freed” Dakotu Džonsoni. “Iespējams, ka tas neizklausīsies visnotaļ labi, taču mēs esam gandrīz kā brālis un māsa, turklāt es esmu precējies ar Amēliju. Mēs ar Dakotu esam pietiekami tuvi, ļoti labi pazīstam viens otru un starp mums viennozīmīgi valda cieņa”, atzinās Dornans.

Saistīts attēls

Ļoti daudzi erotiskās drāmas “Fifty Shades of Grey” pielūdzēji runā par to, ka abi varoņi ir bijuši kopā arī reālajā dzīvē, taču Kristiana Greja lomas atveidotājs jau 5 gadus atrodas laimīgā laulībā ar savu sievu Amēliju un audzina divus bērnus. 28 gadīgā Dakota Džonsone arī mēģina nokārtot savu privāto dzīvi. Viņa tiekas ar “Coldplay” mūziķi Krisu Mārtinu, aktrises Gvinetas Paltrovas bijušo vīru.

Джейми Дорнан об отношениях с Дакотой Джонсон: «Она мне как сестра» (фото 1)

Attēlu rezultāti vaicājumam “dakota johnson and chris martin”

Lasi vēl: 20 gadīgā Kailija Dženere kļuvusi par māmiņu (+ video)

Pievienot komentāru