20 gadīgā Kailija Dženere kļuvusi par māmiņu (+video)

Tie, kas skatās realitātes šovu “Keeping Up with the Kardashians” vai kādā citā veidā seko līdzi Kardašjanu ģimenes kaislībām, noteikti bija piefiksējuši to, ka klīda baumas par Kailijas Dženeres grūtniecību.

Izrādās, ka tās patiešām nebija baumas, jo Kimas Kardašjanas jaunākā pusmāsa Kailija Dženere šī gada 1. februārī laida pasaulē meitiņu.

Kailijas bērna tēvs ir reperis Treviss Skots. Pāri vieno romantiskas attiecības kopš pērnā gada aprīļa.

Attēlu rezultāti vaicājumam “kylie travis scott”

Kailijas grūtniecība netika apstiprināta līdz pat pēdējam brīdim, turklāt visnotaļ liela uzmanība tika pievērsta Kimas trešā bērna nākšanai pasaulē, kas notika šī gada janvārī. Jāpiemetina, ka Kimas Kardašjanas jaundzimušo meitiņu Čikāgu Vestu iznēsāja surogātmāte.

Attēlu rezultāti vaicājumam “kim kardashian chicago west”

Kailija savā Instagram kontā nāca klajā ar paziņojumu: “Es atvainojos, ka visu šo laiku esmu turējusi jūs neziņā. Es saprotu, jūs esat pieraduši, ka paziņoju par visu, kas ar mani notiek. Mana grūtniecība – tas ir tas, ko nevēlējos parādīt visai pasaulei. Es zināju, ka man tam visam vajag sagatavoties visveselīgākajā veidā, bez stresa. Es neplānoju uz to nopelnīt. Es zināju, ka mans bērns jutīs jebkurus pārdzīvojumus un visas manas emocijas, tāpēc izlēmu to darīt manas mazās dzīves un mūsu laimes dēļ.”

Saistīts attēls

Attēlu rezultāti vaicājumam “kylie baby shower”

20 gadīgā Kailija pastāstīja, ka viņai ir piedzimusi meita, kas parādījusies pasaulē tieši 1. februārī. “Grūtniecība bija visskaistākā un iedvesmojošākā pieredze, kas mainīja manu dzīvi. Es pat pēc tās skumšu. Es cienu savus draugus un ģimeni par to, ka viņi palīdzēja to visu turēt maksimālā noslēpumainībā.”

Attēlu rezultāti vaicājumam “kylie jenner pregnant photos”

Attēlu rezultāti vaicājumam “kylie”

Kailija arī savā You Tube vietnē publicēja video, kurā redzami visi viņas svarīgākie dzīves brīži. Tajā var redzēt kadrus ar stāvoklī esošo Kailiju. Par spīti baumām, Kailija savos pēdējos grūtniecības mēnešos izskatījās patiešām lieliski. Tika baumots, ka meitene izvairās no publicitātes sava liekā svara dēļ, taču viņa vienkārši centās sevi nepakļaut stresam. Pēdējās video sekundēs Kailija Dženere dalās ar pirmajiem savas jaundzimušās meitas kadriem.

 

 

 

Pievienot komentāru