Dzer šo pirms miega, un tu katru rītu pamodīsies ar mazāku svaru!

Dzer šo pirms miega un katru rītu pamosties ar mazāku svaru!

Dzer un tievē!

Medus ir viens no veselīgākajiem pārtikas produktiem pasaulē. Šī super veselīgā sastāvdaļa ir piepildīta ar veselīgām barības vielām, un tā var sniegt daudzus ieguvumus veselībai. Bet vai tu zināji, ka, ja sajauc medu ar kanēli, tu burtiski izgatavosi visspēcīgāko bumbu, kas palīdzēs tev sadedzināt svaru naktī?

Jā, tas ir ļoti vienkārši – vienkārši iedzer šo spēcīgo dzērienu pirms miega un katru rītu pamosties ar mazāku svaru. Izklausās lieliski, ne tā? Tā patiešām arī ir, un tas patiešām strādā!

Kanēlis var sniegt daudzus ieguvumus veselībai, piemēram: tas uzlabo sejas krāsu, pazemina holesterīna līmeni, palielina asins plūsmu, ir ideāli piemērots sirdij, kuņģim, zarnām un vislabākais par kanēli ir tas, ka tas paātrina svara zudumu un palīdz tev zaudējat svaru ātrāk (pat miega laikā).

Katru nakti pirms gulētiešanas tev vajadzētu iedzert medus un kanēļa pulvera maisījumu. Un, ja tu regulāri lietosi šo dzērienu, tu būsi pārsteigts par rezultātiem.

Piezīme: šis maisījums ir ļoti viegli pagatavojams, un, iespējams, visas esošās sastāvdaļas jau ir tavā virtuves skapītī.

Pagatavošana:

Vāri 200 ml ūdens, tad pievienojiet 1/2 tējkarote kanēļa pulvera un atstāj to uz 30 minūtēm, līdz ūdens atdziest. Kad ūdens ir pietiekami vēss, nepieciešams pievienot 1 tējkaroti medus un atstāt sagatavoto dzērienu ledusskapī. Dzer vienu glāzi šī pārsteidzoši veselīgā dzēriena 30 minūtes pirms gulētiešanas. Tev nevajadzētu dzert to dienas laikā. Tas darbojas tikai tad, ja dzer pirms gulētiešanas.

Šī kombinācija attīra tavu kuņģa-zarnu traktu, novērš parazītus, sēnītes un citas baktērijas organismā.

Mēs ļoti ceram, ka šis raksts būs tev noderīgs un neaizmirsti tajā padalīties ar saviem draugiem un ģimeni!

 

Pievienot komentāru