Es atteicos no šiem 5 pārtikas produktiem, un tagad mana āda izskatās lieliski

Dārga kosmētika un procedūras, kas kavē ādas novecošanu, neglābs jūsu ādu, ja turpināsiet nepareizi ēst, jo tu esi tas, ko tu ēd!

Ja jūs patiešām vēlaties, lai jūsu āda pēc iespējas ilgāk paliktu veselīga, starojoša un tvirta, jums noteikti vajadzētu cieši uzraudzīt to, ko jūs ēdat, jo ir produkti, kas jūsu ādai nāk par labu, un ir arī tādi, kas tai ļoti kaitē, tāpēc esam sastādījuši sarakstu ar 5 galvenajiem pārtikas produktiem, kuri veicina priekšlaicīgu ādas novecošanu. Tie ir produkti, kas būtiski kaitē mūsu izskatam, taču mēs tos regulāri lietojam uzturā, tāpēc noteikti ir vērts samazināt šo produktu patēriņu!

1. Ogļhidrāti

Mēs nesakām, ka ogļhidrātus vajadzētu pilnībā izslēgt no sava uztura, vienkārši visam jābūt ar mēru! Vērsiet uzmanību uz to, lai kartupeļi, makaroni un maize nebūtu pamatprodukti jūsu ēdienkartē, jo šie produkti paaugstina cukura līmeni asinīs, kas organismam pēc tam ir jānodzen, taču ja tas to nespēj laikā izdarīt, cukurs, kas uzkrājies, palēnina kolagēna izstrādāšanos, bet kolagēns atbild par jūsu ādas elastību.

2. Cukurs

various types of sugar

Dermatologi vienmēr ir vērsuši uzmanību uz saldumu kaitīgumu, jo paaugstināts glikozes līmenis būtiski pasliktina kolagēna un elastāna izstrādāšanos, bet ja šo vielu izstrāde samazinās, āda kļūst grumbaina un ļengana, tāpēc, ja jums ir svarīga jūsu ādas jaunība, samaziniet cukura patēriņu līdz minimumam, lai gan vislabāk, protams, būtu no tā atteikties pavisam.

3. Saldinātāji

Tajos ir ļoti daudz ķīmisku vielu, kas palēnina vērtīgo uzturvielu nokļūšanu ādā, kā rezultātā tā daudz ātrāk sāk novecot.

Lasi vēl: Baltā nāve! Iepazīsties ar cukura negatīvo iedarbību uz cilvēka smadzenēm!

4. Alkohols

Ikviens ir informēts par alkohola kaitīgo ietekmi uz organismu, it īpaši uz asinsvadiem, kas ir manāms arī uz sejas ādas, kurā ir ļoti daudz mazo kapilāru, tāpēc bieži lietojot alkoholu sejas āda kļūst sarkanīga, ļengana un nedaudz pietūkusi.

5. Asas garšvielas

svj9jqbzhomvssz0jkeu

Šīs garšvielas pastiprina asins plūsmu un paplašina asinsvadus, kas ir iemesls tam, kāpēc mēs sākam daudz intensīvāk svīst. Uz sejas šādā gadījumā var parādīties tāds kā asinsvadu sietiņš, taču mērenā daudzumā šīs garšviela ir visnotaļ vērtīgas.

Pievienot komentāru