European Lingerie Group uzsāk Spacer kausiņu ražošanu

No 2019. gada janvāra European Lingerie Group (ELG) uzsāk Spacer kausiņu ražošanu Liepājā uzņēmumā Lauma Fabrics, kas ir viens no grupas uzņēmumiem.

“Spacer kausiņu ražošanas uzsākšana ir svarīga ražošanas stratēģijas sastāvdaļa. Uzņēmumam Lauma Fabrics ir daudzu gadu pieredze adījumu, mežģīņu, lenšu un formēto izstrādājumu ražošanā. Spacer kausiņu ražošanas uzsākšana pacels uzņēmumu nākamajā līmenī. Pasaulē aug pieprasījums pēc ērtas, elpojošas, vieglas apakšveļas, un Spacer kausiņu krūšturis ir produkts, kas atbilst šim pieprasījumam,” saka Lauma Fabrics valdes priekšsēdētājs Edijs Egliņš.

Iekārtas uzņēmums Lauma Fabrics ir iegādājies no ražotaja Eiropas Savienībā. Šo iekārtu iegāde pastiprinās ELG grupas vertikālo integrāciju. Premium veļas ražotajs Felina GmbH, kas arī ir viens no ELG grupas uzņēmumiem, būs viens no lielākajiem Lauma Fabrics Spacer kausiņu pircējiem.

“Spacer kausiņu ražošana ELG grupas iekšienē dos iespēju ātrāk reaģēt uz klientu velmēm. Felina GmbH Spacer krūšturu pārdošanas apjomi aug un sastāda jau vairak kā 11% no apgrozījuma. Mēs plānojam palielināt Spacer krūšturu sortimentu un pārdošanas apjomus,” komentē Felina GmbH pārdošanas un mārketinga direktors Christian Stolba.

Spacer kausiņi ir elpojoši, un divslāņu materiāls ar gaisa spraugu pa vidu dod maksimālu komfortu. Materiāls ir elastīgs un viegls. Spacer tipa krūšturis ir pieguļošs un paliek neredzams pat zem apspīlēta apģērba.

Lai uzzinātu vairāk par Spacer krūšturiem, lūdzu apmeklējiet:

Pievienot komentāru