Februārī dzimušie – rakstura iezīmes, saderība un veiksmīgās dienas!

Pār februāri valda planēta Saturns – gods, prestižs un cieņa. Šajā mēnesī dzimušie ir ļoti viegli aizvainojami. 

Neskatoties uz viņu plašajiem sakariem sabiedrībā, dzīvē viņi tomēr jūtas vientuļi. Viņiem ir labi attīstīta intuīcija, šajā periodā dzimušie instinktīvi spēj sajust cilvēkus.  Viņi prot glabāt viņu noslēpumus un noņemt stresu. Viņi pilnīgi noteikti spēj iemantot apkārtējo cilvēku uzticību.

Februārī dzimušie meklē iespēju sevi pierādīt. Tad, kad šāda iespēja rodas, viņi pārsteidz visus ar saviem slēptajiem talantiem. Viņiem ir liela vara pār tiem cilvēkiem, kuriem ir nosliece uz histērijām. Viņus piesaista viss noslēpumainais un nezināmais, daudzi no šiem cilvēkiem pievēršas okultismam un ezotērikai.

Lasi vēl: Horoskops. Ziemā dzimušo cilvēku raksturs un liktenis

 

VESELĪBA

Februārī dzimušo vājās vietas – asinsrites traucējumi, anēmija, tahikardija, sirds mazspēja, nieru un urīnpūšļa problēmas. Viņiem ir nosliece arī uz kakla un elpošanas ceļu slimībām.

LAULĪBA UN DRAUGI

Vislabākā saderība viņiem ir ar cilvēkiem, kas dzimuši no 21. janvāra līdz 19. februārim, 21. maija līdz 20. jūnijam un 21. septembra līdz 20. oktobrim. Savu dzīves partneri viņiem vajadzētu izvēlēties tieši no šajos periodos dzimušajiem cilvēkiem. Laba saderība var izveidoties ir arī ar katra mēneša 8., 17. un 26. datumā dzimušajiem.

Februāra vīrietis 

Viņš ir mīlošs, jūtīgs, rūpīgs un uzmanīgs. Mīl mājas un pavada tur ļoti daudz laika. Viņam ir emocionāla un sapņaina daba. Viņa paša priekšstati viņam ir daudz tuvāki, nekā kaut kādi dzīves fakti, tāpēc šim vīrietim ir ļoti grūti tikt galā ar dzīves realitāti. Lai izveidotu veiksmīgu karjeru, viņam  trūkst stabilitātes un stingrības. Viņi vadās pēc savām sajūtām. Viņam ļoti svarīga ir seksuālā apmierinātība, tāpēc visas dzīves garumā viņš pēc tās arī tiecas.

Februāra sieviete

Viņa ir lieliski piemērota ģimenes dzīvei. Mīl greznību un savas mājas vēlas pārvērst paradīzē. Viņa pilnīgi noteikti ir uzticīga.

LAIMĪGĀS DIENAS

Trešdiena, ceturtdiena un sestdiena. Visas svarīgās lietas šajā mēnesī dzimušajiem vajadzētu ieplānot tieši šajās dienās.

LAIMĪGĀS KRĀSAS

Februārī dzimušajiem vajadzētu izmantot violeto vai purpura krāsu, kā arī dažādus pelēkās krāsas toņus. Tas attiecas gan uz apģērbu, gan interjeru. Viņiem labvēlīga ir arī gaiši zilā krāsa.

LAIMĪGIE AKMEŅI

Ametists, dimants, topāzs.

Lasi vēl: Janvārī dzimušie – rakstura iezīmes, saderība un veiksmīgās dienas!

Pievienot komentāru