Horoskops. Ziemā dzimušo cilvēku raksturs un liktenis!

Ziemā dzimušie ir gudri un neatlaidīgi savu mērķu sasniegšanā. Viņi kļūst par brīnišķīgiem un veiksmīgiem profesionāļiem, par ko viņi var pateikties gan dabas dotajam talantam, gan lielajai centībai.

Šie cilvēki ir par sevi pārliecināti. Viņus ir grūti ietekmēt, likt rīkoties pretēji tam, kā viņi to vēlas. Viņi ir principiāli un ietiepīgi, taču tajā pašā laikā viņu pašcieņa ir ļoti viegli ievainojama. Personiskā dzīve šiem cilvēkiem bieži vien ir visnotaļ sarežģīta, pie kā viņi paši arī ir vainīgi – piemēram, viņiem ļoti patīk strīdi, turklāt pilnīgu nieku dēļ.

Ziemas mēnešos dzimušie vīrieši neapspriež savas darbības ar citiem, nevēlas kādam pakļauties un ir apveltīti ar strauju dabu. Var rīkoties visnotaļ cietsirdīgi, par ko tad arī pēc tam paši pārdzīvo, jo šādas darbības neatspoguļo viņu patieso dabu.

Šajā laika periodā dzimušās daiļā dzimuma pārstāves rakstura ziņā nedaudz atgādina vīriešus, ļoti sarežģītas būtnes komunikācijā. Pilnīgi noteikti ne visas ziemas mēnešos dzimušās sievietes ir sievišķīgas, mīļas un maigas. Viņas nebaidās, respektīvi, viņu bailes nav spējīgas turēties pretī šo sieviešu drosmīgajai kustībai uz priekšu.

Lasi vēl: Decembrī dzimušie – rakstura iezīmes, saderība un veiksmīgās dienas!

 

DECEMBRĪ DZIMUŠIE 

Šiem cilvēkiem ir raksturīga paaugstināta emocionalitāte. Ja viņi ir nokaitināti, viņiem ir ļoti grūti sevi kontrolēt. Arī tad, ja viņi redz un saprot, ka tas tikai vēl vairāk visu sabojās. Viņi lieliski saprot, kāpēc daži pret viņiem jūt antipātijas, taču nav viņu spēkos sevi savaldīt, kad tas ir nepieciešams. Viņu dzīvi pilnīgi noteikti nevar saukt par mierīgu. Bieži vien viņi iekuļas nepatikšanās. Monotons dzīvesveids pilnīgi noteikti nav priekš viņiem.

JANVĀRĪ DZIMUŠIE 

Stiprā dzimuma pārstāvji – gudri, lepni, drosmīgi cilvēki. Grūtā brīdī viņi pilnīgi noteikti atbalstīs, palīdzēs un rīkosies taisnīgi. Šie vīrieši spēj ļoti daudz ko piedot, ir īsti džentlmeņi. Pret vājākajiem izturas ar iecietību. Pieraduši riskēt. Viņu rīcība bieži vien ir visnotaļ nepārdomāta un bezrūpīga. Ģimenes dzīvē viņi ir brīnišķīgi vīri.

Šajā mēnesī dzimušās sievietes ļoti augstu vērtē savu neatkarību. Viņām piemīt visnotaļ vīrišķīgs raksturs – lepnas un vēlas būt līderes. Noslēpumainas būtnes. Kopdzīve ar šādu sievieti pilnīgi noteikti nav no tām vieglākajām, jo viņa aktīvi centīsies noturēt varas grožus savās rokās.

FEBRUĀRĪ DZIMUŠIE 

Ar savu nelīdzsvarotību šie cilvēki ir visnotaļ līdzīgi decembrī dzimušajiem, taču kontrolēt savas emocijas viņiem izdodas daudz vieglāk. Februārī dzimušie ir impulsīvas dabas, ar tieksmi uz depresijām un nervu sabrukumiem. Ļoti neparedzami, sarežģīti komunikācijā. Neskatoties uz grūtībām, spējīgi mērķtiecīgi iet uz priekšu, taču bieži vien metas no vienas galējības otrā.

Lasi vēl: Uzzini, kādēļ Strēlnieku var uzskatīt par vislabāko Zodiaka zīmi!

Pievienot komentāru