Finanšu horoskops nedēļai no 22. līdz 28. janvārim

AUNS 

Jums šajā nedēļā tiks dotas vairākas iespējas gūt panākumus. Pieaugs jūsu interese iesaistīties avantūrās, taču uz banku pēc kredīta gan nevajadzētu doties. Lai gan veiksme naudas lietās šajās dienās būs ar jums, paļauties tikai un vienīgi uz kaprīzo Fortūnu arī nevajadzētu.

VĒRSIS

Pirmajās divās šīs nedēļas dienās astrologi jums iesaka pastrādāt attālināti vai arī doties komandējumā. Tuvāk nedēļas vidum perspektīvas kļūs daudz rožainākas. Trešdien un ceturtdien nevajadzētu baidīties pieņemt izšķirošus soļus un lēmumus. Jūsu ienākumi lielā mērā būs atkarīgi no jūsu izlēmības un attiecībām ar apkārtējiem cilvēkiem.

DVĪŅI

Jums šī nedēļa solās būs visnotaļ mierīga, taču tā paies ļoti ātri, tāpēc astrologi jums iesaka nodarboties ar aktuālākajiem jautājumiem. Viss, kas jums traucē – ieciklēšanās uz vienu situāciju. Atlaidiet to, tad arī tā atlaidīs jūs. Nedzenieties pēc panākumiem – šajā skrējienā nav finiša. Baudiet dzīvi, peldiet pa straumi un neuztraucieties par sīkumiem.

VĒZIS

Spēka jums šajā nedēļā pietiks pilnīgi visam, bet iespējas gan būs ierobežotas. Pēc savas būtības jūs esat maigas dabas un piekāpīgi, taču šajās septiņās dienās jums ir jāpārvēršas par egoistiem un aprēķinātājiem. Lai nosargātu savu laimi, šobrīd jums tas ir vajadzīgs.

LAUVA

Jūs šajā nedēļā varat saņemt kādu izdevīgu piedāvājumu, taču izdevīgs tas kļūs tikai tādā gadījumā, ja jūs atbrīvosieties no visiem ierobežojumiem, kas ir jūsu galvās. Šobrīd jums ir jānotic pašiem sev un saviem nākotnes panākumiem ar jaunu spēku. Piespiediet sevi noticēt tam, ka priekš jums nav nekā neiespējama.

JAUNAVA

Astrologi jums šajā nedēļā iesaka neskopoties ar naudu atpūtai un izklaidēm. Tērēt naudu šajā nedēļā nāksies jebkurā gadījumā, tāpēc labāk to iztērēt uz to, kas padara jūsu dzīvi daudz patīkamāku. Protams, ka jums daudz tuvāka ir ideja nopelnīt, taču to atlieciet uz vēlāku laiku.

SVARI

Uz panākumiem jūs šajā nedēļā vedīs intuīcija, tāpēc jums pilnīgi noteikti vajadzētu ieklausīties sevī. Jums apkārt viss signalizēs par to, ka jūsu dzīve pavisam drīz mainīsies. Jums ir visas tiesības izvēlēties, kā tieši. Protams, ka šajā nedēļā jūs pilnā mērā nespēsiet izbaudīt sava darb augļus, taču dzīves uzlabošanas process būs palaists.

SKORPIONS

Jums šajā nedēļā būs ļoti daudz ambīciju, taču ar naudu tās būs saistītas tikai tādā gadījumā, ja jūs savus spēkus sāksiet ieguldīt pašattīstībā, apmācībā, savu ambiciozo plānu realizēšanā un jauna imidža radīšanā. Jums ir jāizskatās veiksmīgiem. Arī tad, ja jūs šobrīd esat pavisam tālu no tā. Viss ir jūsu rokās.

STRĒLNIEKS

Jums šajā nedēļā nāksies kļūt daudz atbildīgākiem. It īpaši tādā gadījumā, ja jūs gribat mainīt ne tikai ienākumu daudzumu, bet arī savu dzīvi kopumā. Ļoti daudz kas jums šajā nedēļā var sagādāt nepatikšanas. Šobrīd ļoti svarīgi ir izdarīt stratēģiskus gājienus, nevis paļauties uz labvēlīgu apstākļu sakritību.

MEŽĀZIS

Jūs šajā nedēļā kļūsiet daudz apzinīgāki un aizdomīgāki. Nelabvēļi un konkurenti jums vairs netraucēs. Jums ir visas iespējas izrādīties smalko cilvēku aprindās, tāpēc dariet visu iespējamo, lai jūsu priekšniecība, darba kolēģi vai biznesa partneri saprastu to, ka mānīt jūs ir visnotaļ bīstami.

ŪDENSVĪRS

Jūsu neatkarīgajā un nestandarta rīcībā parādīsies pastiprinātas atbildības vēsmas. Tuvākajās septiņās dienās jūs ieņemsiet stratēģa lomu, kurš rūpīgi izplāno katru savu soli, neaizmirstot par to, ka dzīve ir haotiska.

ZIVIS 

Jūs šajā nedēļā būsiet pilni spēka un ambīciju. Jums tiks dāvātas ļoti daudzas iespējas uzlabot savu dzīvi. Astrologi iesaka atbrīvoties no stereotipiem un šaubām. Sekojiet paši saviem noteikumiem. Esiet pārliecināti – tas ir jūsu ceļš uz panākumiem.

Lasi vēl: Mīlestības horoskops nedēļai no 22. līdz 28. janvārim

Pievienot komentāru