Finanšu ministrs un ASV vēstnieces vietnieks vienisprātis par finanšu sektora reformu nozīmi

Piektdien, 29. martā, finanšu ministrs Jānis Reirs tikās ar ASV vēstniece Latvijā vietnieku Polu Polītisu (Paul Poletes), lai pārrunātu valstu sadarbību un aktualitātes finanšu nozarē. Ministrs un vēstnieces vietnieks bija vienisprātis par finanšu sektora stabilitātes nozīmi kā Latvijā, tā starptautiskā mērogā.

“Efektīva finanšu sektora reforma un kontroles sistēmas sakārtošana ir būtiska Latvijas valdības prioritāte. Mūsu mērķis ir rūpēties, lai finanšu sektors būtu stabils un drošs, tādējādi nodrošinot ikviena iedzīvotāja un uzņēmuma labklājību nākotnē. ASV ir nozīmīgs stratēģiskais partneris, un šodienas tikšanās vēlreiz apliecināja mūsu valstu ciešo sadarbību un to, ka stabila finanšu sistēma ir vērtība tālākai tautsaimniecības izaugsmei un investīciju piesaistei,” pēc tikšanās sacīja ministrs Jānis Reirs.

Pilnu ziņu skatīt Finanšu ministrijas mājaslapā: http://www.fm.gov.lv/lv/aktualitates/jaunumi/ministrs/60315-finansu-ministrs-un-asv-vestnieces-vietnieks-vienispratis-par-finansu-sektora-reformu-nozimi.

 

Pievienot komentāru