FOTO: Aleksandrs Sokolovs ļoti skarbi izsakās par Kohas pievēršanos islāmam


Latvijas svarcelšanas zvaigzne Rebeka Koha svētdien sociālajā vietnē “Instagram” paziņoja, ka pievērsusies islāma ticībai. Par šādu lēmumu publiski izteikties nolēma Latvijā slavenais fotogrāfs Aleksandrs Sokolovs.

Sokolovs vietnē “Facebook” neslēpa šoku par Kohas izvēli.

“Esmu šokā. Negribu teikt neko sliktu. Nepazīstu ne Rebeku, ne to čali. Bet pazīstu ap 10 sievietēm, kam bija līdzīga pieredze…

Vienmēr notiek līdzīgs scenārijs. Attiecības sākas kā skaista pasaka. Ļoti galants vīrietis, apbur ar komplimentiem un visādi izrāda savu lielo mīlestību. Attiecības izskatās mega romantiski. Kā filmā. Sieviete, it īpaši jauna, nevar vairs kritiski domāt, pieņem viņa “ticību” un pārvācas uz viņa valsti,” savu notikumu scenāriju piedāvāja Sokolovs.

Kā uzskatu pauda sieviešu pazinējs un fotogrāfs, pēc tam sieviete konkrētajam vīrietim sākot piederēt kā “manta”.

“Mūsu mentalitātei tas nav īsti pieņemami, tāpēc, pēc kāda laika, sieviete mēģina no vīrieša izšķirties un tikt atpakaļ uz Latviju. Tas nav viegli, un visdrīzāk, viņa saskaras ar vardarbību un citam briesmīgam lietām. Esmu dzirdējis pilnīgi identiskus stāstus no vairākām meitenēm.

Nedrīkst izslēgt iespēju, ka Rebekas gadījumā būs izņēmums 1 no 1000000, bet maz ticams. Ceru ka viņas piedzīvojums beigsies labi,” rakstīja fotogrāfs.

COMMENTS

Pievienot komentāru