FOTO: Pirms un pēc. Vecmāmiņa Zina savos 89 gados pirmo reizi nolēma apmeklēt skaistumkopšanas salonu

Starp citu, pēc galvas mazgāšanas un matu griešanas laikā vecmāmiņa kautrējas un lūdz viņu nefilmēt. Pa to laiku viegli spēj nosaukt visus šampūnus, ar ko padomju laikā mazgājusi matus. Visu matu griešanas laiku frizieris aktīvi komunicē ar vecmāmiņu Zinu. Par dzīvi, radiniekiem, vīru, darbu un jaunības laikiem.
Katru friziera darbību vecmāmiņa aktīvi komentēja, paspējot arī painteresēties, cik telpu ir salonā, un kas tajās strādā.
Skatoties video, es atcerējos savu vecmāmiņu, kas visu savu dzīvi nodzīvoja laukos un ne reizi netika apmeklējusi frizieri. Mana vecmāmiņa nekad nenogrieza savus garos matus, tikai laiku pa laikam pielīdzināja galus. Katru rītu viņa sapina divas bizes un savija tās biezā mezglā, nostiprinot ar matadatām. Matus mazgāja ar visparastākajām veļas ziepēm, neatzīstot nekādus šampūnus. Un vai gan jāsaka, ka mati viņai bija biezi un spīdīgi. Mana vecmāmiņa nomira 2013. gadā, 84 gadu vecumā un līdz pat pēdējai dienai viņas mati bija skaisti.

Lasi arī šo:Kuņģa un divpadsmitpirkstu zarnas čūla: 18 efektīvi ārstēšanas veidi
Tātad, vecmāmiņai Zinai apgrieza matus un ieveidoja tos. Mati viņai netika krāsoti. Manuprāt, sirmums vecmāmiņai Zinai piestāv! Viņa ilgi un dikti pateicās visiem un pat mazliet uzdejoja. Salona darbinieki aplaudēja viņas priekšnesumam.
Un lūk, vecmāmiņas jaunības dienu foto, kuru tik aktīvi pieprasīja Instagram sekotāji. Viņas konts @blogerzin tikai tagad sāk kļūt populārs. Patlaban viņai ir mazliet vairāk kā divi tūkstoši sekotāju.
Vecmāmiņa Zina apmeklējusi arī stilistu un vizāžistu, bet tas jau ir cits stāsts. Ja viņa šķiet jums interesanta, rakstiet komentāros!
Aktīva, jautra un dzīvespriecīga! Un tas viss 89 gadu vecumā. Es noteikti sekošu viņas gaitām, un jūs?

Pievienot komentāru