Uguns stihijas zīmes. Raksturojums un saderība

Uguns stihijas cilvēkiem piemīt vētrains temperaments un dziļi attīstīts intelekts, taču bieži vien šo zīmju pārstāvji vispirms dara un tikai pēc tam domā. 

Viņiem raksturīga ļoti ātra lēmumu pieņemšana, neapdomīga rīcība un avantūrisms. Izdarot kaut ko nepareizi, viņi nebūt to nenožēlo un turpina iet pa savu iemīto taciņu.

Šo trīs zīmju pārstāvji vienmēr cenšas būt pirmie, tāpēc viņi pastāvīgi vēlas uzlabot savas esošās prasmes, kā arī apgūt jaunas zināšanas un nepārtraukti mācīties. Uguns stihijas cilvēki ir apveltīti ar talantu vadīt, tāpēc viņi ļoti reti ieklausās svešā viedoklī, cenšoties visu darīt pa savam, tādā veidā parādot apkārtējiem savu spēku, kā arī prāta spējas.

Lasi vēl: Ūdens stihijas zīmes. Raksturojums un saderība

 

Ņemot vērā to, ka šo zīmju pārstāvjiem piemīt “sprādzienbīstams” raksturs un pārliecība par savu dzīves pozīciju, šīs stihijas cilvēki bieži vien var izbaudīt apbrīnas pilnus skatienus no pretējā dzimuma pārstāvjiem. Viņus raksturo arī paaugstināta seksualitāte, kas, bez šaubām, pievelk pretējo dzimumu. Praktiski vienmēr šo zīmju pārstāvji ir kompānijas dvēseles, viņiem apkārt ir ļoti daudz cilvēku, turklāt vienatni ilgtermiņā viņi nevar paciest.

541305-bigthumbnail

Kā likums, visi uguns stihijas pārstāvji ir neticami veiksmīgi! Viņi cenšas vadīt un komandēt, viņiem it visā ir svarīgi ieņemt līdera pozīcijas – ģimenē, darbā, draugu kompānijā un pat tajās sfērās, kurās viņi paši ne visai labi orientējas. Šo zīmju pārstāvji nespēj dzīvot bez uzmanības, viņiem nepārtraukti ir vajadzīga saziņa ar citiem un apstākļu maiņa.

Lai veidotu ģimeni, šo zīmju pārstāvjiem vajadzētu izvēlēties savas stihijas pārstāvjus vai arī kādu no gaisa stihijas pārstāvjiem. Gaiss dod ugunij iespēju degt ilgāk, kā arī plašāk izplatīties, kas nozīmē to, ka šī savienība varētu būt visnotaļ spēcīga un ilga. Laulībai un draudzīgajām attiecībām nebūs ilgs mūžs, ja šīs stihijas pārstāvji apvienos ar kādu no ūdens stihijas zīmēm. Ūdens dzēš uguni, liek tai šķēršļus, tāpēc tādam pārim noteikti nebūs lemta ilga kopdzīve. Neitrālas un visnotaļ harmoniskas attiecības šo zīmju pārstāvjiem var izveidoties ar zemes stihijas pārstāvjiem.

Zīmes, kas pieder uguns stihijai, savā starpā atšķiras ar temperamentiem. Auni ir apveltīti ar “visugunīgāko” temperamentu. Viņi ir ļoti pašpārliecināti un tiecas sasniegt savus mērķus. Lauvas ir mazāk impulsīvas, tiekot raksturotas pēc saviem lēmumiem un rīcības. Strēlnieki ir ļoti svārstīga rakstura īpašnieki – vienā brīdī viņu acīs deg uguns, bet jau nākamajā tā ir apdzisusi.

 

Galvenās uguns stihijas zīmju īpašības ir pievilcīgs ārējais izskats, šarms, izlēmība, līdera dotības, drosme, sabiedriskums un optimisms, bet pie trūkumiem var pieskaitīt “ugunīgo” temperamentu, konsekvences trūkumu, visnotaļ augsto pašnovērtējumu, stūrgalvību un apsēstību pašiem ar sevi.

Lasi vēl: Stihiju horoskops. Optimistiskākās un pesimistiskākās Zodiaka zīmes

 

 

COMMENTS

Pievienot komentāru