Horoskops nedēļai no 15. līdz 21. oktobrim – labvēlīgās un nelabvēlīgās dienas katrai zīmei

 

VĒZIS

Jums šajā nedēļā ir ļoti lielas iespējas iegūt ļoti noderīgus kontaktus. Tas būs jūsu daiļrunības un spējas pārliecināt cilvēkus par savu taisnību rezultāts. Darbā jums vajadzētu paļauties tikai un vienīgi uz pašu spēkiem. Ja jūtat, ka esat noguruši no apkārtējiem un jums vairs negribas ar viņiem komunicēt, tas nozīmē, ka ir pienācis laiks atvaļinājumam, kas palīdzēs jums atjaunot spēkus. Sestdien sarīkojiet sev patīkamu vakaru – atpūtieties tā, kā jums pašiem gribas!

Labvēlīgās dienas: 15., 18.

Dienas, kurās jāuzmanās: visas dienas neitrālas.

LAUVA

Jums šajā nedēļā daudz vairāk laika vajadzētu pavadīt pie dabas, ierobežojot saskarsmi ar pilsētu un darbu līdz minimumam. Pirmdien un otrdien pacentieties sevi nepārslogot, pretējā gadījumā jūsu darbaspējas samazināsies, kā rezultātā jūs tāpat visu nepaspēsiet izdarīt laikā. Izvairieties no nevajadzīgiem kontaktiem. Jums var uznākt vēlme pēc pārmaiņām, tāpēc būtu ļoti lietderīgi doties kādā ceļojumā vai vienkārši izbraucienā.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: 20.

Lasi arī: Mīlestības horoskops no 15. līdz 21. oktobrim

JAUNAVA

Jums šī nedēļa paies ļoti mierīgā tempā. Ja vien jūs pēc pašu iniciatīvas neradīsiet sev liekas problēmas. Pacentieties reāli aprēķināt savus spēkus un neuzņemieties nekādus papildus pienākumus. Humora izjūta palīdzēs jums ieraudzīt problēmu no pilnīgi citas puses, kā rezultātā jūs atradīsiet ļoti oriģinālu veidu, kā to atrisināt.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: 19.

SVARI

Kaut ko plānojot šajā nedēļā, vislabāk būs, ja savus nodomus turēsiet noslēpumā, jo tas jums pilnīgi noteikti nāks par labu. Pastāv iespēja nodibināt visnotaļ vērtīgus biznesa kontaktus, kas labvēlīgi atsauksies uz jūsu sociālo statusu. Labs laiks, lai pievērstos ģimenes problēmu risināšanai un attiecībām ar kolēģiem.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: visas dienas neitrālas.

SKORPIONS

Jums šī nedēļa var atnest ļoti daudz iespēju palielināt savus ienākumus. Pirmdiena un trešdiena – ļoti labs periods jaunu lietu uzsākšanai, tāpēc lieciet lietā savu radošo domāšanu un izrādiet iniciatīvu. Var atjaunoties jūsu attiecības ar iepriekšējiem biznesa partneriem vai kolēģiem. Viņi jums pilnīgi noteikti piedāvās savu palīdzību.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: 15., 19.

STRĒLNIEKS

Jums šajā nedēļā vispirms vajadzētu definēt savus mērķus un tikai pēc tam rīkoties, pretējā gadījumā tiks izšķiests jūsu laiks un pūles. Ja jūsu intuīcija saka, ka tur kaut kas nav tā, kā vajag, ka no jums kaut kas tiek slēpts, tad pilnīgi noteikti neuzticieties faktiem un skaitļiem. Ceturtdien nevajadzētu ieplānot neko svarīgu. Svētdiena, visticamāk, būs klusa un mierīga, veltiet to pārdomām un apdomājiet savus grandiozos nākotnes plānus.

Labvēlīgās dienas: 18.

Dienas, kurās jāuzmanās: 17.

Lasi arī: 5 Zodiaka zīmes, kurām 2019. gadā visvairāk veiksies tieši mīlestībā

MEŽĀZIS

Jums šajā nedēļā ir jāizvēlas maksimāli piesardzīga taktika, lai spētu tikt galā ar visiem šķēršļiem savā ceļā. Katrai jūsu darbībai ir jābūt pilnībā pārdomātai. Otrdiena ir lieliski piemērota tam, lai uzsāktu ko jaunu. Pacentieties nepalaist garām iespējas, dzeniet prom slinkumu! Sestdiena – ļoti piemērots brīdis, lai sāktu īstenot savas idejas, bet vispirms jums tās vajadzētu izklāstīt savai ģimenei. Iespējams, ka viņi kļūs par jūsu sabiedrotajiem un palīgiem.

Labvēlīgās dienas: 16.

Dienas, kurās jāuzmanās: 18.

ŪDENSVĪRS

Jūs šajā nedēļā būsiet ļoti labā garastāvoklī, kā rezultātā jums pilnīgi viss izdosies praktiski no pirmās reizes. Jūsu ceļā uz mērķi nebūs nekādu šķēršļu. Jūsu spēja rast pareizos risinājumus un savlaicīgais draugu un radinieku atbalsts radīs lieliskus apstākļus tālākajiem panākumiem. Nedēļas otrajā pusē vajadzētu nedaudz samazināt savu aktivitāti, padomājot par dažādām atpūtas iespējām.

Labvēlīgās dienas: 17., 18., 20.

Dienas, kurās jāuzmanās: 21.

ZIVIS

Jūs šajā nedēļā piedzīvosiet notikumus, pēc kuriem ļoti daudz kas mainīsies, tāpēc esiet gatavas pārmaiņām! Jūs gaida ļoti daudz jaunumu, lietišķu tikšanos un saspringtu situāciju darbā, kas nozīmē to, ka šīm pārmaiņām jums vajadzētu pieiet ļoti nopietni. Atcerieties, ka jūs no šīs situācijas varat gūt labumu, ja vien spēsiet palikt mierīgas un izrādīsiet pacietību.

Labvēlīgās dienas: 20., 21.

Dienas, kurās jāuzmanās: 17.

Pievienot komentāru