Finanšu horoskops nedēļai no 15. līdz 21. oktobrim – kādam bankrots, citam – laimests!

Kā tad īsti mums šajā nedēļā veiksies naudas lietās?

To mums palīdzēs noskaidrot šīs nedēļas finanšu horoskops visām Zodiaka zīmēm! Tas pilnīgi noteikti ļaus ielūkoties tuvākajā nākotnē, kā arī dos kādu vērtīgu padomu, kā rīkoties, lai veiksme naudas lietās būtu ar mums!

AUNS

Jums šī nedēļa ir ļoti labi piemērota naudas pelnīšanai, taču ar tēriņiem gan vajadzētu piebremzēt. Otrdien iespējamas tikšanās ar ļoti interesantiem cilvēkiem, bet ceturtdien varat sagaidīt kādas pēkšņas pārbaudes darbā.

VĒRSIS

Jums šajā nedēļā nevajadzētu pievērsties jautājumiem, kas saistīti ar jūsu finanšu uzkrājumiem. Pirmdien un otrdien nebūtu vēlams sev ņemt līdzi lielas naudas summas, jo jūs izjutīsiet kārdinājumu tērēt pārāk daudz.

DVĪŅI

Jums šajā nedēļā būs nepieciešams reālisms, kas ļaus samērot jūsu vēlmes un iespējas. Finansiālais stāvoklis solās būt stabils. Iespējams, ka saņemsiet vairākus pievilcīgus piedāvājumus.

VĒZIS

Jūsu finansiālais stāvoklis šajā nedēļā solās būt visnotaļ stabils, taču šī situācija jūs pilnībā neapmierinās. Nedaudz pacietieties, izrādiet pieticību, nevis skopumu. Piektdiena var atnest situācijas uzlabošanos.

Šķir nākamo lapu, lai iepazītos ar šīs nedēļas finanšu horoskopu visām Zodiaka zīmēm 

Pievienot komentāru